Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:43

Θανάσης Καββαδάς: Ζητώ καθαρή και ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

257 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2023, 8:49 μμ | 0 σχόλια

Θανάσης Καββαδάς: «Ζητώ καθαρή και ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης για να ολοκληρώσουμε όσα αρχίσαμε» – Ομιλία στη μεγάλη εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λευκάδας 

για τους ετεροδημότες στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λευκάδας για τους ετεροδημότες στην Αθήνα, την Κυριακή 14 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Caravel, στην οποία συμμετείχαν οι υποψήφιοι της παράταξης στη Λευκάδα, Θανάσης Καββαδάς, Γεωργία Αυγερινού και Βασίλης Παπαχρήστος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Φίλιππος Σκληρός και μέλη της ΔΕΕΠ Λευκάδας. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική από τις Λευκαδίτισσες και τους Λευκαδίτες που γέμισαν την αίθουσα και ζέσταναν το κλίμα.

Αποδεχόμενοι πρόσκληση του κ.Καββαδά, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο Βασίλης Σπανάκης, υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών. 

Οι παριστάμενοι υποδέχθηκαν θερμά τον υποψήφιο Βουλευτή κ. Θανάση Καββαδά, εκφράζοντάς του τη στήριξή τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το έργο του. Στην ομιλία του ο κ.Καββαδάς ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους, σχολιάζοντας ότι στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και στη Λευκάδα και παντού. 

Αναφέρθηκε διεξοδικά τόσο στο έργο της Κυβέρνησης, όσο και στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται και δρομολογούνται για τη Λευκάδα. Σε ό,τι αφορά το θέμα των δασικών χαρτών, αποκατέστησε την αλήθεια τόσο για τα χειροπιαστά αποτελέσματα που έχει παράξει η εγκύκλιος, έπειτα από την οποία δεν υπάρχει καμία διεκδίκηση του δημοσίου χωρίς τίτλο, όσο και για τους δασωμένους αγρούς. Τόνισε ότι οι δασωμένοι αγροί με το νόμο 4915/2022 αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και πλέον δεν δηλώνονται από το δημόσιο στο Κτηματολόγιο. 

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην κινδυνολογία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, οι απόψεις του οποίου, όπως ανέφερε, είναι σε διάσταση με την κεντρική γραμμή του κόμματος, αφού οι μεν λένε ότι το κράτος παίρνει την περιουσία των πολιτών, ενώ τα κεντρικά λένε το αντίθετο, ότι δηλαδή το κράτος δίνει τα δάση στους ιδιώτες. 

 Ο κ. Καββαδάς ενημέρωσε για την ενίσχυση του Νοσοκομείου τα προηγούμενα χρόνια με προσωπικό, εξοπλισμό και πόρους. Αναφέρθηκε επίσης στις πρόσφατες εξελίξεις με την υπογραφή της σύμβασης, έπειτα από 2 χρόνια δικαστικής διαμάχης, για την ανακατασκευή του Κέντρου Νεότητας που θα στεγάσει το πανεπιστημιακό τμήμα, τονίζοντας ότι σύντομα αρχίζουν οι εργασίες. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στη δέσμευση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη λειτουργία πανεπιστημιακού τμήματος ή τμημάτων στη Λευκάδα, αφού υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του Ιονίου Πανεπιστημίου, εξέλιξη που χαράσσει θετική προοπτική για την επάνοδο της Λευκάδας στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Τέλος, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι τα δύο μεγάλα έργα, η Υποθαλάσσια Ζεύξη και η Μαρίνα Βλυχού, θα υλοποιηθούν οπωσδήποτε, αφού βεβαίως γίνουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων, καθώς και η προβλεπόμενη δημόσια διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. 

Ο κ.Καββαδάς έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους πολίτες να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία σε πρώτη δύναμη στη Λευκάδα, τονίζοντας ότι όσα δρομολογήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν, ενώ για την υποψηφιότητά του, ανέφερε ότι στηρίζεται στο έργο και την αλήθεια, την εμπειρία, αλλά και το όραμα για το μέλλον. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα