Πέμπτη, 18/04/2024 | 06:04

Η Προαναγγελία του Αλέξη Τσίπρα για ανέγερση νέου, σύγχρονου νοσοκομείου στην Πρέβεζα

435 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2023, 10:38 πμ | 0 σχόλια

Το ζήτημα της ανέγερσης νέου σύγχρονων προδιαγραφών νοσοκομείου στην Πρέβεζα, αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή μας.

Στο ζήτημα αυτό στάθηκε κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα την Παρασκευή 5 Μαϊου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και μίλησε σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Αγορά της πόλης.

Ο κ.Τσίπρας πλαισιωμένος από τους υποψήφιους βουλευτές Κώστα Μπάρκα, Πάνο Λελοβίτη, Μαρία Μάρκου και Δήμητρα Ρεβίσου καθώς και στελέχη από όλη την Ήπειρο,έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τον κόσμο που συμμετείχε στη συγκέντρωση.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομική δυσχέρεια των νοικοκυριών.

 


Ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε τον κ.Μητσοτάκη για επιδοματκή πολιτική που όπως ανέφερε δε λύνει κανένα πρόβλημα , ενώ την ίδια ώρα κυριαρχούν η αισχροκέρδεια και οι απευθείας αναθέσεις.
“Ως εδώ”είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τους πολίτες να ανατρέψουν την κυβέρνηση.
Στον αντίποδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία , δεσμεύτηκε ότι θα κάνει πράξη την αύξηση των μισθών,τη μείωση τιμών, την ανάπτυξη και τη δικαιοσύνη.
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απαξίωση της Δημόσιας Υγείας φέρνοντας ως παράδειγμα το Νοσοκομείο Πρέβεζας το οποίο όπως ανέφερε είναι ένα από τα παλαιότερα κτίρια.Ο κ.Τσίπρας μάλιστα προανήγγειλε την ανέγερση νέου κτιρίου μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης εάν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί κυβέρνηση.
Επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαρίθμησε τα έργα που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δρομολογήθηκαν στην Πρέβεζα με κυριότερο τα κρηπιδώματα του λιμανιού και την ύδρευση της παραλιακής ζώνης.
Τέλος ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι αυτή τη φορά η διακυβέρνηση θα είναι διαφορετική αφού την περασμένη τετραετία υπήρχε η ασφυκτική πολιτική των μνημονίων που όπως δεν εμπόδισε τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει 37 δις στα Ταμεία της χώρας.
Μετά το τέλος της ομιλίας ο κ.Τσίπρας περιόδευσε στην αγορά και συνομίλησε με τους πολίτες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα