Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:19

Γιώργος Δημητρίου : “Η Πρέβεζα δικαιούται ένα νέο, σύγχρονο, δημόσιο και καλά στελεχωμένο Νοσοκομείο”

691 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/05/2023, 8:13 μμ | 0 σχόλια
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στον Ν. Πρέβεζας, Γιώργος Δημητρίου.

Ο Υπ. Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας συζήτησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Σκανδάλη και τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Θανάση Ανωγιάτη, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, όπως είναι αυτό της υποστελέχωσης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Δημητρίου συζήτησε με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων ιατρό – καρδιολόγο, Κώστα Κύρλα, τον οποίο συνεχάρη για τον υψηλό επαγγελματισμό των εργαζομένων, που κάτω από αντίξοες συνθήκες, κράτησε και κρατά όρθιο το Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Σε δήλωση του, μετά την επίσκεψη στο Νοσοκομείο, ο Γιώργος Δημητρίου ανέφερε : ” Η Πρέβεζα δικαιούται να αποκτήσει ένα νέο σύγχρονο, δημόσιο και καλά στελεχωμένο Νοσοκομείο. Μέχρι να γίνει αυτό πρέπει να αναβαθμιστεί το υπάρχον. Αυτό δεν αποτελεί πολυτέλεια για την περιοχή μας, αλλά αναγκαιότητα! Επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 το Νοσοκομείο Πρέβεζας αποχαρακτηρίστηκε από άγονο, γεγονός που δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην στελέχωση του τα επόμενα χρόνια. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει αυτό, αλλά ζητά χρήματα πίσω από τους γιατρούς. Η κοινωνία πρέπει να γίνει μια γροθιά και να διεκδικήσει τις υπηρεσίες υγείας που της αξίζουν”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα