Πέμπτη, 25/04/2024 | 16:19

Για άσχετο & κακόβουλο συκοφάντη κάνει λόγο ο Κώστας Μπάρκας και μιλά για εμετικές αναρτήσεις!

770 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2023, 10:39 μμ | 0 σχόλια

 

Μια ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κίνησε το ενδιαφέρον πολλών χρηστών του διαδικτύου. Ο Κώστας Μπάρκας κάνει λόγο για άσχετο και κακόβουλο συκοφάντη και μιλά για εμετικές αναρτήσεις.

Ο Κώστας Μπάρκας σχολίασε ως εξής:

Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας αναρτήσεις σε social media που αφορούν την περιουσιακή μου κατάσταση, πριν και μετά την βουλευτική μου ιδιότητα.
Αναρτήσεις οι οποίες έγιναν από άσχετο και κακόβουλο συκοφάντη, με αποκλειστικό σκοπό να με πλήξει πολιτικά. Προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να αναφέρω τα εξής:
Η βουλευτική μου θητεία ήταν πάντα διάφανη και απαλλαγμένη από κάθε είδους εξαρτήσεις. Ο συντάκτης των εμετικών και συκοφαντικών αναρτήσεων, όφειλε να γνωρίζει, βάσει της πηγής πληροφόρησης που επικαλείται, ότι τα περιουσιακά στοιχεία που αναφέρει ανήκουν αποκλειστικά στην σύζυγό μου και όχι σε εμένα, τα οποία απέκτησε από τους γονείς της και περιήλθαν σε αυτή όταν απεβίωσαν.
Επειδή όμως χρησιμοποεί ανήθικες και παράνομες πρακτικές αποκλειστικά και μόνο να με πλήξει πολιτικά, υπονοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι εκμεταλλεύτηκα την βουλευτική μου ιδιότητα ως πηγή παράνομου πλουτισμού, δηλώνω, τόσο στον ίδιο τον συντάκτη, όσο και σε όποιον επιχειρήσει να αναπαράξει τα δημοσιεύματα αυτά με τον ίδιο αήθη τρόπο, ότι θα προβώ σε κάθε αναγκαία και νόμιμη (και δικαστική) ενέργεια προκειμένου να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψη εμού και της οικογένειάς μου.
Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα