Τετάρτη, 24/04/2024 | 03:52

Έντονες Αντιδράσεις Νεοδημοκρατών σε Πρέβεζα & Φιλιππιάδα για τις επιλογές του επιτελείου του Μητσοτάκη!!!

1715 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2023, 9:40 πμ | 0 σχόλια

Πολύ έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της ΝΔ στη Φιλιππιάδα και την Πρέβεζα πυροδότησε η επιλογή του επιτελείου που αποφασίζει για το πρόγραμμα των επισκέψεων Μητσοτάκη.

Η Φιλιππιάδα που παραδοσιακά αποτελεί κάστρο της ΝΔ, μοιάζει με καζάνι που βράζει και ετοιμάζεται να απαντήσει στις κάλπες, στέλνοντας το μήνυμά της την Κυριακή 21 Μάη.

Με προκλητικό τρόπο από τους επιτελείς του Μητσοτάκη δεν επελέγη υποψήφιος ή υποψήφια βουλευτής στο νομό Πρέβεζας από τη Φιλιππιάδα και συνολικότερα από τον Δήμο Ζηρού και επίσης το γεγονός ότι το επιτελείο που αποφασίζει για το πρόγραμμα των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη έβαλε επίσκεψη στην Άρτα, αλλά όχι στη Φιλιππιάδα, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους Νεοδημοκράτες της Φιλιππιάδας.

Και οι δύο αυτές άστοχες επιλογές -αφενός το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ υποψήφιος ή υποψήφια βουλευτής από τη Φιλιππιάδα ή γενικότερα από τον Δήμο Ζηρού και αφετέρου το γεγονός ότι στο πρόγραμμα επισκέψεων του Μητσοτάκη συμπεριλήφθη η Άρτα αλλά όχι η Φιλιππιάδα-ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στη Φιλιππιάδα και η Φιλιππιάδα θα δώσει την απάντησή της στις κάλπες!

Η επιλογή του επιτελείου της ΝΔ να υπάρχει στο πρόγραμμα Μητσοτάκη η Πάργα μας που είναι αγαπημένος προορισμός αλλά όχι η έδρα του νομού η Πρέβεζα, θύμωσε και εξόργισε τους Πρεβεζάνους Νεοδημοκράτες. Θα μπορούσε στο πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη να έχουν συμπεριληφθεί και η Πρέβεζα και η Πάργα.

Η παραπάνω επιλογή όμως δημιούργησε τοπικιστικά αντανακλαστικά στις τάξεις των ψηφοφόρων της ΝΔ στο Δήμο Πρέβεζας. “Δεν θα πάει η έδρα του νομού στην Πάργα και δεν θα πάει  και η βουλευτική έδρα στην Πάργα, θα παραμείνει στην Πρέβεζα” είναι τα μηνύματα των Νεοδημοκρατών της Πρέβεζας. “Η Πρέβεζα δεν ψηφίζει Παργινό, η Πρέβεζα ψηφίζει και θα εκλέξει Πρεβεζάνο βουλευτή.” είναι ορισμένα από τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και η Πρέβεζα και η Φιλιππιάδα και η Πάργα αξίζουν, όμως ο δεύτερος Δήμος του νομού, ο Δήμος Ζηρού και η Φιλιππιάδα εξυπακούεται ότι δεν αξίζουν τέτοιας αντιμετώπισης από το επιτελείο της ΝΔ που κατάρτισε τη λίστα των υποψήφιων βουλευτών στο νομό Πρέβεζας και που σχεδίασε το πρόγραμμα των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και που και στις δύο περιπτώσεις αγνόησαν προκλητικά τη Φιλιππιάδα.

Ο Δήμος Πρέβεζας και η Πρέβεζα επίσης δεν αξίζουν τέτοιας αντιμετώπισης από το επιτελείο που βγάζει το πρόγραμμα των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι Πρεβεζάνοι και οι Φιλιππιαδιώτες ψηφοφόροι της ΝΔ είναι περήφανοι άνθρωποι και δεν δέχονται από κανέναν να τους προσβάλλει, να τους αγνοεί και να υποτιμά τη νοημοσύνη τους.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ τόσο στο Δήμο Ζηρού όσο και στο Δήμο Πρέβεζας ετοιμάζονται εκφράσουν την πολιτική τους βούληση και να στείλουν το ηχηρό τους μήνυμα στις κάλπες την 21η Μάη.

ΠΗΓΗ-φώτο: zirosblogspot.com

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα