Παρασκευή, 19/04/2024 | 11:09

Όλγα Γεροβασίλη: Πανικόβλητη η Νέα Δημοκρατία, νηφάλιοι οι πολίτες

2620 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/05/2023, 8:01 πμ | 0 σχόλια

Σημεία παρέμβασης της Όλγας Γεροβασίλη υποψήφιας Βουλευτή Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο κεντρικό δελτίο του STAR και στη Μ. Ζαχαρέα

Με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη την επομένη η χώρα θα κυβερνάται από προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, σταθερή, μακράς πνοής

Η υποψήφια βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη παρατήρησε ότι αυτές τις μέρες διακρίνονται συμπτώματα πανικού στις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας και ξεκαθάρισε, με αφορμή τις ανακρίβειες που διακινούνται από την Δεξιά και ποικίλουν από «ακοστολόγητα προγράμματα» μέχρι «κυβερνήσεις ειδικού σκοπού», ότι:

-Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί σειρά μηνών απευθύνει κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας για την συγκρότηση μίας κυβέρνησης συνεργασίας την οποία έχει ανάγκη ο τόπος για να αλλάξει πορεία.

-Η συγκυβέρνηση αυτή, στη βάση προγραμματικής σύγκλισης, είναι εφικτή ανάμεσα στο πρώτο και στο τρίτο κόμμα, με προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη δύναμη στις εκλογές της 21ηςΜαΐου.

-Με αυτή τη λαϊκή εντολή είμαι βέβαιη ότι στις 22 Μαΐου η χώρα θα κυβερνάται από μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, σταθερή και μακράς πνοής.

Σε πανικό η ΝΔ σπέρνει κατασκευασμένους μπαμπούλες –Νηφάλιοι οι πολίτες πορεύονται στις κάλπες

Η τακτική της Νέας Δημοκρατίας να επενδύει σε αρνητική ατζέντα επιχειρώντας να σπείρει το φόβο δηλώνει πανικό.

Ο λαός όμως δεν ψηφίζει με τους κατασκευασμένους μπαμπούλες της Δεξιάς. Οι πολίτες είναι σε θέση να κρίνουν και να συγκρίνουν. Και το απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμά μας έχει δημοσιοποιηθεί και κοινωνηθεί στον κόσμο σε όλη την Ελλάδα και οι προτεραιότητες μίας προοδευτικής διακυβέρνησης με το βλέμμα στην κοινωνία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα