Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:27

Το Τμήμα Λογιστικής επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου

310 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2023, 11:35 μμ | 0 σχόλια

Το Τμήμα Λογιστικής επισκέφθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου, ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Δημητρίου.

Πλαισιωμένος από τον πρώην Βουλευτή του Νομού Πρέβεζας κ. Δημήτρη Ντούσκα, επί θητείας του οποίου ιδρύθηκε το ΤΕΙ στην Πρέβεζα και τον Μάκη Νάτσιο πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Πρέβεζας.

Οι τρεις τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος από τους καθηγητές Ευάγγελο Χύτη και Θωμά Κιτσαντά και συζήτησαν τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα, όπως είναι η στέγαση, η σίτιση και η μεταφορά των φοιτητών.

“Σήμερα είναι μεγάλη τιμή για μένα που επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα, μαζί με τον άνθρωπο που επί θητείας του ο Νομός Πρέβεζας μπήκε στον Ακαδημαϊκό Χάρτη της χώρας, με την ίδρυση του ΤΕΙ στην Πρέβεζα, τον πρώην Βουλευτή του Νομού Δημήτρη Ντούσκα. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές του τμήματος κ. Ευάγγελο Χύτη και Θωμά Κιτσαντά για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Το Τμήμα Λογιστικής στην Πρέβεζα ιδρύθηκε επί ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, τόσα χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα για την ουσιαστική αναβάθμιση του. Δεν έκαναν απολύτως τίποτα για την επίλυση ζητημάτων όπως η στέγαση, η σίτιση και η μεταφορά των φοιτητών. Το Τμήμα τα επόμενα χρόνια πρέπει ενισχυθεί με την μεταφορά της έδρας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών από τα Γιάννενα στην Πρέβεζα”.

Το Τμήμα Λογιστικής επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα