Παρασκευή, 21/06/2024 | 20:28

Σε Άγιο Ηλία, Βουρνικά, Σύβρο, Δρυμώνα, Εξάνθεια, Άγιο Νικήτα, Καλαμίτσι και Άγιο Πέτρο ο Θανάσης Καββαδάς

305 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2023, 8:36 μμ | 0 σχόλια

Σε Άγιο Ηλία, Βουρνικά, Σύβρο, Δρυμώνα, Εξάνθεια, Άγιο Νικήτα, Καλαμίτσι και Άγιο Πέτρο ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς – «Ξεκαθαρίζω σε όλους τους τόνους ότι το δημόσιο δεν διεκδικεί εκτάσεις στη Λευκάδα χωρίς τίτλους»

Στον Άγιο Ηλία, τα Βουρνικά και το Σύβρο συνεχίστηκαν οι προεκλογικές περιοδείες του υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Λευκάδας την Τρίτη, την Τετάρτη βρέθηκε στο Δρυμώνα, την Εξάνθεια, τον Άγιο Νικήτα και το Καλαμίτσι, ενώ την Πέμπτη επισκέφθηκε τον Άγιο Πέτρο.
Παρουσία πολλών κατοίκων συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας, οι αναπτυξιακές προοπτικές των χωριών, αλλά και δασικά θέματα και ζητήματα υγείας.
Ο κ.Καββαδάς αναφέρθηκε αναλυτικά στα δασικά ζητήματα, όπου ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι, αντίθετα με όσα ακούγονται, δεν υπάρχει καμία διεκδίκηση εκτάσεων από το δημόσιο στη Λευκάδα χωρίς τίτλους, και κατέληξε με τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση, εφόσον επανεκλεγεί, θα συνεχίσει να δίνει λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν, όπως το έκανε ήδη με το θέμα των δασωμένων αγρών (ΑΔ).


Παρουσίασε αναλυτικά τα έργα αγροτικής οδοποιίας που χρηματοδοτήθηκαν και πλέον έχουν ανάδοχο ώστε να υλοποιηθούν. Στα Βουρνικά, μπροστά σε πολύ κόσμο, ο κ.Καββαδάς αναφέρθηκε επιπλέον στα έργα για τη βελτίωση της υδροδότησης. Στην Εξάνθεια, το Καλαμίτσι και τον Άγιο Νικήτα αναφέρθηκε στις υπογειοποιήσεις του ηλεκτρικού δικτύου που δρομολογούνται, ενώ επεκτάθηκε ιδιαίτερα σε θέματα υγείας, στην ενίσχυση του Νοσοκομείου τα τελευταία χρόνια και στη δρομολόγηση της ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας Βασιλικής. Τέλος, στο Σύβρο έκανε αναφορά στο γεγονός ότι το Νηπιαγωγείο λειτούργησε φέτος με 3 παιδιά, καθώς και στις εργασίες που θα γίνουν από τις Κτιριακές Υποδομές στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου, όπου στεγάζεται, ύψους περίπου 100.000 ευρώ.
«Μένοντας στη Λευκάδα, έχω τη δυνατότητα να επισκέπτομαι συχνά τα χωριά του νησιού μας και να συζητώ με τους κατοίκους», ανέφερε ο κ.Καββαδάς. «Ωστόσο, η προεκλογική περίοδος είναι ιδανική και για απολογισμό, αλλά και για να ακουστούν οι ανάγκες κάθε χωριού ξεχωριστά. Για έναν πολιτικό, η γνώση των προβλημάτων είναι ο μόνος τρόπος να είναι χρήσιμος στους συμπολίτες του. Γι’ αυτό ενημερώνω, κυρίως όμως ακούω. Για να μπορέσουμε μαζί να τελειώσουμε όσα αρχίσαμε, αλλά και να σχεδιάσουμε έργα για την καθημερινότητα, για ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα χωριά. Συνεχίζουμε, Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, με Αλήθεια και Έργο για τη Λευκάδα».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα