Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:52

Π.Ε Πρέβεζας: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας με θέμα την πρόληψη πυρκαγιών

250 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2023, 2:35 μμ | 0 σχόλια

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας με θέμα την πρόληψη των πυρκαγιών

 

Στράτος Ιωάννου: «Η πρόληψη, η καλή προετοιμασία και η άριστη συνεργασία των φορέων και εθελοντών εγγυώνται την καλύτερη δυνατή άμυνα απέναντι στις πυρκαγιές»

 

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 10 Μαΐου στις 10.00 μμ η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας, υπό την προεδρία του κ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου με θέμα την πρόληψη δασικών πυρκαγιών  και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ανέφερε ότι «έχουμε πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους καθαρισμούς ρεμάτων, ποταμών, δρόμων. Έχουμε εδραιώσει άριστη και διαρκή συνεργασία και συντονισμό των υπηρεσιών. Είμαστε πάντα δίπλα στις υπηρεσίες σε ό,τι χρειαστούν για να   ανταπεξέλθουμε και πάλι με επιτυχία την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο. Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή των εθελοντικών οργανώσεων όπως η ΛΕΚ».

Ο κ. Δ. Μαυρογιώργος Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου ανέφερε ότι «εργαζόμαστε για την προετοιμασία της καλύτερης δυνατής άμυνας απέναντι στις πυρκαγιές αλλά και όλες τις φυσικές καταστροφές, απαιτείται ετοιμότητα διότι το προλαμβάνειν είναι το καλύτερο»

Στην συνεδρίαση πήραν μέρος ο  προϊστάμενος  Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. ο κ. Δ. Μαυρογιώργος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Πρέβεζας κ. Γρ. Κουμπής ο Αντιδήμαρχος Δ. Ζηρού Β. Παπαβασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζαλόγγου κ. Γ. Σαριανόγλου, ο κ. Ν. Παππάς Πρ/νος Τμ. Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας, ο Δ/της ΠΕΠΥΔ ΗΠΕΙΡΟΥ Απ. Βασδέκης, ο κ. Παν. Κόκκαλης Αστ. Δ/ντής Δ. Α. Πρέβεζας,  ο κ. Αθ.  Μικρούλης Δ/της Π.Υ. Ν. Πρέβεζας,  ο κ. Γ. Γκούμας Δ/της Π.Υ. Πρέβεζας,  ο κ.  Β. Γιάννος Δ/της της Π.Υ. Πάργας, ο κ.  Απ. Παπαποστόλου Δ/της της Π.Υ. Φιλιππιάδας, ο Ιω. Βαλαχάς από Λιμεναρχείο Πρέβεζας, κ. Δ. Ντόντορος προιστ. του Γραφείου Πολιτ. Προστ Δήμου Πρέβεζας, η κ. Δ. Ιωάννου Προιστ. Τμ. Πολιτικής Προστασίας Δ. Ζηρού, ο Χρ. Χριστοδούλου, πρόεδρος Κυνηγητικού συλλόγου Δ. Πάργας, ο κ. Θ. Σιόντης και Αλ. Μέγα από την Εγνατία Οδό, από τη ΛΕΚ Πρέβεζας ο κ. Β. Ράπτης και  Αλ. Τέφας, κ.α.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα