Σάββατο, 20/04/2024 | 13:49

Πρωταθλητής ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας – Pre League ερχόμαστε

3040 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2023, 8:23 μμ | 0 σχόλια

Η ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας είναι η πρωταθλήτρια της Α2 κατηγορίας στο βόλεΐ γυναικών σηκώνοντας την κούπα του Πρωταθλητή, ανεβαίνοντας δίκαια στα σαλόνια της Pre League.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, κατάφεραν και κέρδισαν και το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΠΑΘ Περσέα, στο γήπεδο Κάππα 2000 της Θεσσαλονίκης με 3-0 στα σετ (13-25), (20-25), (18-25).

Η ομάδα της Πρέβεζας από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε ότι θέλει ότι τίποτε άλλο το θετικό αποτέλεσμα και το εισιτήριο της ανόδου στην Pre League και με εκπληκτικές ενέργειες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση πήραν τη δίκαιη νίκη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Πέτρος Παπαδόπουλος δήλωσε: ‘’ Είμαστε πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για αυτό το μαγικό ταξίδι που κάναμε και την εκπληκτική πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που ήταν στο πλευρό μας από την αρχή της χρονιάς. Φέτος ήταν η χρονιά του Φιλαθλητικού. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας και μας στήριζε σε κάθε μας προσπάθεια’’.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσιούλα

 

ΟΠΑΘ Περσεάς (Κοτόρτσης Γιώργος): Θωμαϊδου, Μάτιου, Ευγενίδου, Επίκουρου Αθαν., Σκουλούδη, Μπαρμπαλιού, Επίκουρου Στ., Παπλωματά , Κοτέογλου, Βογιατζόγλου, Ταυλικού

Φ.Γ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος Πέτρος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Βαλέρια, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα