Παρασκευή, 26/04/2024 | 17:46

Η Πρέβεζα έβγαλε βουλευτή τον Στέργιο Γιαννάκη-Μηνύματα σαρωτικής νίκης!

2040 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/05/2023, 8:39 μμ | 0 σχόλια

“Πνίγηκε” στις Αγκαλιές των Πρεβεζάνων ο Στέργιος Γιαννάκης!

Η Πρέβεζα είναι η έδρα του νομού Πρέβεζας, η Πρέβεζα βγάζει και έβγαλε βουλευτή! Έβγαλε Βουλευτή το δικό της παιδί, τον δικό της άνθρωπο, τον Στέργιο Γιαννάκη!

Ο Δήμος Πρέβεζας είναι ο μεγαλύτερος αριθμητικά Δήμος του νομού Πρέβεζας και επιβεβαιώνει με σαρωτικό και εκκωφαντικό τρόπο το μήνυμα που φτάνει από κάθε γωνιά του νομού Πρέβεζας που είναι μήνυμα σαρωτικής νίκης του Υπ. βουλευτή της ΝΔ Στέργιου Γιαννάκη!

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ την Πέμπτη 18 Μαϊου στην πλατεία που είναι στο ύψος της πρώην λέσχης Αξιωματικών, πήραν αποστομωτική απάντηση, ακόμη και οι ελάχιστοι που προσπαθούσαν να αμφισβητήσουν την σαρωτική πρωτιά του Στέργιου Γιαννάκη, πλέον  δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Παπαγαλάκια  κατάπιαν τη γλώσσα τους και έπαθαν… αφωνία από τη συγκλονιστική στήριξη του κόσμου της Πρέβεζας στον Στέργιο Γιαννάκη! Ακόμα και οι … βουβοί μίλησαν! Στη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε όταν το 85-90%  των Νεοδημοκρατών είναι με τον Στέργιο Γιαννάκη, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες… αναλύσεις! Ο κύβος ερρίφθη, βουλευτής ξανά ο Στέργιος Γιαννάκης!

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμά τη νοημοσύνη των Πρεβεζάνων που είναι περήφανοι άνθρωποι,  αγαπούν και  στηρίζουν τον τόπο τους και τους ανθρώπους του και την Κυριακή 21η Μαϊου θα δώσουν ηχηρό μήνυμα στις κάλπες. Η Πρέβεζα έβγαλε βουλευτή τον Στέργιο Γιαννάκη με μηνύματα σαρωτικής νίκης!

Ο Στέργιος Γιαννάκης με την ομιλία του μίλησε στις καρδιές των Πρεβεζάνων, ενώ οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πολύ δυνατές με τον κόσμο να αγκαλιάζει και να ασπάζεται το δικό του παιδί, τον δικό του άνθρωπο, τον Στέργιο Γιαννάκη!

Ο Στέργιος Γιαννάκης ήταν και είναι πάντα δίπλα στους πολίτες του νομού Πρέβεζας και τις οικογένειές τους, η Πρέβεζα τον γνωρίζει γι’ αυτό και τον στηρίζει!

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα