Τετάρτη, 31/05/2023 | 03:09

Η παράσταση “Η Αλφαβήτα της Εφηβείας” από τη θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας

863 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2023, 11:42 πμ | 0 σχόλια
Η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας ( Βακαλούδη Όλγα καθηγήτρια Γαλλικών, Κατωγιάννη Μαρία καθηγήτρια Πληροφορικής και 18 μαθήτριες/μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση “Η Αλφαβήτα της Εφηβείας” σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 21:00, στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.
Μια ιστορία με πρωταγωνιστές εφήβους του σήμερα που προετοιμάζοντας μια θεατρική παράσταση βρίσκουν τον τρόπο να εκφράσουν όλες τις ανησυχίες τους. Από το άλφα μέχρι το ωμέγα, ένα πανόραμα όσων τους απασχολούν, μέσα από 24 λέξεις-κεφάλαια γραμμένα με ζωντάνια, χιούμορ και αισιοδοξία. Άγχος, Βαρεμάρα, Γονείς, Δίαιτα, Έρωτας, Ζήλια, Ήρωας, Θάνατος, Ίντερνετ, Καθηγητές, Λύπη, Μοναξιά, Ναρκωτικά, Ξύρισμα, Όνειρα, Πενθήμερη, Ρούχα και Ρατσισμός, Σεξ, Τατουάζ, Ύψος, Φιλία, Χορός, Ψέματα, Ωριμότητα.
Αφορμή για να βάλουν σε μια τάξη την ψυχή τους οι νέοι και να θυμηθούν το ξεχασμένο τραγούδι της δικής τους εφηβείας οι μεγαλύτεροι. Μια θεατρική παράσταση που σηκώνει τη σημαία της ανακωχής ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς τους. Έστω για λίγο. Όσο κρατάει μια παράσταση.
Ένα θεατρικό έργο της Μάγιας Δεληβοριά, που τιμήθηκε με το Β’ Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου 2008 και με εύφημη μνεία Θεατρικού Έργου 2008 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα