Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:28

Ευχαριστήρια Επιστολή της Στέλλας Βαρτελάτου

450 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2023, 1:10 μμ | 0 σχόλια

Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω που συμπορευτήκαμε μαζί σε αυτό το ταξίδι που οδήγησε στην ανατολή του ήλιου της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες. Ο μεγάλος νικητής είστε όλοι εσείς που πιστέψαμε μαζί, που αγωνιστήκαμε, που αψηφήσαμε όσους ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ υποταγμένο.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Πρεβεζάνες και όλους τους Πρεβεζάνους για τη μεγάλη τιμή, που μου έκαναν και συνυπέγραψαν μαζί μου την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης και συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν.
Το οδοιπορικό μου για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με πρώτο σταθμό την Αθήνα και την συνάντηση μου με τους ετεροδημότες. Ένα οδοιπορικό που βρήκε τόπο συνάντησης στο προεκλογικό μου γραφείο και στα γραφεία της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. Ξεχύθηκε με ορμή σε όλο τον Νομό Πρεβέζης, από τον Λούρο εως το Καναλάκι και το Θεσπρωτικό, την Φιλιππιάδα ως την Πρέβεζα σε τουλάχιστον 10 συγκεντρώσεις με ανοιχτό κάλεσμα και αμέτρητες περιοδείες.
Σε όλο αυτό το διάστημα οργάνωσα δράσεις προκειμένου να ακουστούν και να διαδοθούν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου και δίνοντας αμέτρητες συνεντεύξεις στα τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ.
Συναντήθηκα με αμέτρητους ανθρώπους, επισκέφτηκα καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, λαϊκές, σπίτια. Ένιωσα την αγωνία της καθημερινότητας, την αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας
Η προεκλογική μου αυλαία έκλεισε προτάσσοντας κάλεσμα στην νεολαία να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία μέσα από τρεις συγκεντρώσεις μαζί της, κάνοντας πάρτι, συζητώντας και διασκεδάζοντας.
Στόχος μου είναι να βάλω την Πρέβεζα στο Προσκήνιο, να διαδώσω την ελπίδα και την αισιοδοξία σε κάθε γωνία του Νομού, όπου υπάρχει Πρεβεζάνα και Πρεβεζάνος ότι μέσα από ΠΑΣΟΚ μπορούμε να γίνουμε Πρωταγωνιστές και όπως δεσμεύτηκα ότι θα διοχετεύσω όλη μου τη δύναμη και την θέληση για να τα καταφέρουμε, το έκανα!
Εγγυήθηκα να γίνω η μαχητική φωνή όλων στη αλλαγή που ήρθε, με το ΠΑΣΟΚ ξανά πρωταγωνιστή και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με τη ίδια και περίσσεια μαχητικότητα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα