Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:19

Δήλωση Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, για το εκλογικό αποτέλεσμα

2852 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2023, 2:30 μμ | 0 σχόλια

Μέσα από τα βάθη της καρδιας μου θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Λευκάδας, του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού, που για τρίτη συνεχόμενη φορά με τίμησαν με την ψήφο τους. 

Ειναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για μένα, είναι η δικαίωση ενός μεγάλου αγώνα, που δεν δόθηκε μόνο προεκλογικά, αλλά και όλα αυτά τα 8 χρονια.

Πέρα όμως από τη χαρά και τη συγκίνηση, η ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου προς στο πρόσωπό μου με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης. Έχω χρέος να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους. Aγαπώ αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του γι’αυτό και θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι, να διεκδικώ και να προσφέρω.

Θα τηρήσω στο ακέραιο αυτό που έχω πει, ότι την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν παρατάξεις, νικητές και ηττημένοι, υπάρχουν μόνο οι Λευκαδίτες και οι ανάγκες τους. Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους και θα είμαι βουλευτής όλης της Λευκάδας. 

Θα αγωνιστώ για να ακουστεί και αυτήν την τετραετία δυνατά η φωνή της Λευκάδας στη Βουλή, στα Υπουργεία, παντού. Όπως θα κάνω τα πάντα για να κάνω πράξη τις δεσμεύσεις που έχω αναλάβει απέναντι στους συμπολίτες μου για τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, για να τελειώσουμε όσα αρχίσαμε, αλλά και να κατακτήσουμε νέους στόχους. 

Ευχαριστώ θερμά τους συνυποψηφίους μου και συνοδοιπόρους μου στον εκλογικό αγώνα που δώσαμε, τη Γεωργία Αυγερινού και τον Βασίλη Παπαχρήστο. Κάναμε έναν αγώνα έντιμο και με ήθος και τώρα συνεχίζουμε ενωμένοι. 

Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. 

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εκκωφαντικό. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι μεγάλη, είναι συντριπτική. Οι Έλληνες πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει: επέλεξαν την πολιτική σταθερότητα, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα δημιουργική τετραετία. Ο δρόμος για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα άνοιξε.

Συνεχίζουμε, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, συνεχίζουμε μαζί, με αλήθεια και έργο, να φέρουμε ανάπτυξη, ευημερία και προκοπή στη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!​​​

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα