Πέμπτη, 25/04/2024 | 17:42

Τον Εμπορικό Λιμένα Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Γιώργος Δημητρίου

276 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/04/2023, 1:27 μμ | 0 σχόλια

Τον Εμπορικό Λιμένα Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ, Γιώργος Δημητρίου.

Ο Γιώργος Δημητρίου συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Λιμενεργατών και ξεναγήθηκε στο Λιμάνι από τον Πρόεδρο του κ. Βασίλη Κακαβούλη και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αυτό αντιμετωπίζει. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του μεταφορικού Συνεταιρισμού “Νικόπολη” κ. Γαβρίλης Λελοβίτης και ο Ναυτικός Πράκτορας κ. Βασίλης Σαρδελής.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής τόνισε με έμφαση ότι, η ανάπτυξη στο Νομό Πρέβεζας, μπορεί να επιτευχθεί με τον εκσυγχρονισμό του Εμπορικού Λιμένα και την αρμονική συνύπαρξη του με τον τουριστικό λιμένα, ενώ σημαντική είναι και η ολοκλήρωση του master plan, ώστε μεταξύ άλλων να χωροθετηθεί οριστικά η κρουαζιέρα.

Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Δημητρίου, για να συνυπάρξουν αρμονικά όλες οι χρήσεις είναι απαραίτητο το αρμόδιο Υπουργείο να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την προμήθεια ενός σύγχρονου Vac-U-Vator, που θα περιορίσει κατά 80% την όχληση από την σκόνη και θα συνδράμει στην απρόσκοπτη λειτουργία του Εμπορικού Λιμένα της Πρέβεζας, ο οποίος είναι στρατηγικής σημασίας για όλη την Βορειοδυτική Ελλάδα.

https://georgiosdimitriou.gr/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%ce%b2%ce%b5%ce%b6%ce%b1%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%ad%cf%86/

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα