Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:17

Συνέντευξη τύπου με απολογισμό πεπραγμένων από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας

317 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/04/2023, 9:13 πμ | 0 σχόλια
Απολογισμό πεπραγμένων, οικονομικά στοιχεία, δωρεές, δεδομένα που αφορούν την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και τις υποδομές του Νοσοκομείου έκανε ο διοικητής Δημήτρης Σκανδάλης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πλαισιωμένος από το αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Σταύρο Μιχάλη.
Ο κ. Σκανδάλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποκατάσταση των στηθαίων στους εξώστες των κλινικών, στην διαχείριση των θεμάτων του κορονοϊού αλλά και στα έργα που έπονται με κοινές προγραμματικές συμβάσεις που θα υπογραφούν από την 6η ΥΠΕ και την Περιφέρεια Ηπείρου και αφορούν στην δημιουργία νέων διαμερισμάτων Ιατρικού πρoσωπικού , την κατασκευή τουαλετών σε όλους τους θαλάμους ασθενών ( με τη συνδρομή του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος) καθώς και η μελέτη για εγκατάσταση-βελτίωση νέου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης.
Επίσης έγινε αναφορά στην προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου, στα 6 νέα μηχανήματα αιμοκάθαρσης , στις κλίνες επιπέδου ΜΕΘ κλπ. καθώς και στη συνεργασία με τον Σύλλογο “’Οραμα Ελπίδας”.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου περιέγραψε εκτενώς την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με το ιατρικό προσωπικό ανά κλινική με την παθολογική κλινική να αντιμετωπίζει το σοβαρότερο πρόβλημα.
Σε ότι αφορά την χειρουργική κλινική ο διοικητής του Νοσοκομείου ανέφερε ότι στη Χειρουργική Κλινική κρίνεται ένας Διευθυντής, ήρθε ένας Επικουρικός γιατρός και αναμένεται να επιστρέψει και ο γιατρός που ασθένησε ενισχύοντας το τμήμα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα