Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:36

Συνάντηση σκέτη… Ζάχαρη: Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς & η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

482 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2023, 12:53 μμ | 0 σχόλια

Αν ήταν Κρητικός ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς ενδεχομένως να είχε το επώνυμο Ζαχαράκης άντε… Ζαχαριάκης, πολύ κοντά σε κάθε περίπτωση στο επώνυμο της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη. Σκέτη… Ζάχαρη ήταν και η συνάντηση του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά με την υφυπουργό τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο περιθώριο της σύκεψης φορέων της περιοχής του νομού Πρέβεζας με το κυβερνητικό κλιμάκιο που αποτελούνταν από την υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την υφυπουργό τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τον υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η Συνάντηση του Δημάρχου Πάργας με την υφυπουργό τουρισμού έγινε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε συζήτηση για τον τουρισμό της περιοχής μας, για τις επενδύσεις που έχουν γίνει επί δημαρχίας του Νίκου Ζαχαριά στον Δήμο Πάργας με την αξιοποίηση του οικοπέδου της Λούτσας, την περιοχή της Αμμουδιάς κ.α, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο ξενοδόχος Θύμιος Παππάς.

Η Σοφία Ζαχαράκη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Πάργα και τον δήμο Πάργας και έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την επισκεφθεί το καλοκαίρι, ακόμα και ανεπίσημα…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα