Σάββατο, 20/04/2024 | 15:50

Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη από τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά

264 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2023, 2:19 μμ | 0 σχόλια

Τα συγχαρητήριά του προς τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας Ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη Λευκάδας, που στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 3ο Όμιλο, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς:

 

«Ο ιστορικός σύλλογος του Τηλυκράτη, η ομάδα όλης της Λευκάδας, που είχα την τιμή να υπηρετήσω για πολλά χρόνια, κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα της Γ ́ Εθνικής και βρίσκεται, για πρώτη φορά, ένα βήμα πριν την Super League 2!!!

 

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους όσους συντέλεσαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία και κυρίως τους “πρωταγωνιστές” εντός του γηπέδου, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τον προπονητή κ. Παντζιαρά, που πλέον γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο, τον φίλαθλο κόσμο, που στήριξε την προσπάθεια με την φυσική του παρουσία στους αγώνες αλλά και οικονομικά, και βεβαίως το Διοικητικό Συμβούλιο του Τηλυκράτη, την παρέα αυτή, που, σε δύσκολες εποχές, επενδύει πολλά χρήματα και προσωπικό χρόνο, για να δούμε τον Τηλυκράτη μας στα “μεγάλα σαλόνια”!

 

 

Διακρίσεις, όπως αυτή του Τηλυκράτη, μας κάνουν υπερήφανους και προβάλλουν πανελληνίως τη Λευκάδα και αποδεικνύουν την δυναμική της. 

 

Ως Περιφέρεια θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον Τηλυκράτη μας με όσες δυνατότητες μας παρέχονται!

 

Σας ευχαριστούμε που μας γεμίσατε υπερηφάνεια με την ιστορική επιτυχία σας και είμαι βέβαιος ότι σε λίγο καιρό, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το όνειρο της ανόδου στην Super League 2!!

 

Καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειάς σας!».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα