Παρασκευή, 03/05/2024 | 17:24

Στέργιος Γιαννάκης: Το λουλούδι που άνθισε από τη φτωχολογιά και αγάπησαν όλοι οι Πρεβεζάνοι!

2852 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/04/2023, 11:28 πμ | 0 σχόλια

 

Σε όλη του την επαγγελματική και προσωπική του διαδρομή, δεν τα  βρήκε έτοιμα, έχτισε, είναι δημιουργός και δεν ξεχνά ποτέ από που ξεκίνησε!

Έχτισε στη δουλειά του, έχτισε στις διαπροσωπικές του σχέσεις, έχτισε τον σεβασμό και την εκτίμηση που εκπέμπει στους πολίτες του νομού Πρέβεζας.

Ο Στέργιος Γιαννάκης δεν ξεχνά ποτέ το ταπεινό της καταγωγής του και γι’ αυτό παραμένει πάντα ταπεινός, προσγειωμένος και ρεαλιστής.

Υπάρχει κανείς, φίλος, αντίπαλος, εχθρός, που να μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα του χαρακτήρα του; ΚΑΝΕΙΣ!

Πόσο κόσμο που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, έχει βοηθήσει ο Στέργιος Γιαννάκης; Σε πόσους ανθρώπους στάθηκε και ήταν δίπλα τους στα δύσκολα, όταν χρειάστηκαν τη βοήθειά του;

Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που δεν μαθεύτηκαν και ούτε πρόκειται να μαθευτούν.

Η σχέση του Στέργιου Γιαννάκη με τους πολίτες του νομού Πρέβεζας είναι μια σχέση διαχρονικής αλληλοεκτίμησης, βασίζεται στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό.

Για τους πολίτες του νομού Πρέβεζας, ήταν, είναι και παραμένει ο δικός τους άνθρωπος,  ο Στέργιος! Έτσι τον αποκαλούν όλοι και όλες, με το μικρό του όνομα κι αυτό λέει πολλά, πάρα πολλά…

Ο Στέργιος Γιανάκης μοιάζει με το λουλούδι που άνθισε μέσα στη φτωχολογιά και αγάπησαν όλοι οι Πρεβεζάνοι!

Την Κυριακή 21 Μαϊου οι πολίτες του νομού Πρέβεζας θα του δείξουν ξανά την αγάπη τους και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό τους, υπερψηφίζοντάς τον.

Η Πρέβεζα τον Γνωρίζει, γι’ αυτό και τον ψηφίζει με όλη της την καρδιά!

Τα μηνύματα από κάθε γωνιά του νομού Πρέβεζας για τον Στέργιο Γιαννάκη, είναι μηνύματα υπεροχής, είναι μηνύματα σαρωτικής νίκης την Κυριακή 21 Μαϊου!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα