Πέμπτη, 02/05/2024 | 18:23

Στέργιος Γιαννάκης: Η Πρέβεζα τον γνωρίζει γι’ αυτό και τον ψηφίζει!

605 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2023, 3:31 μμ | 0 σχόλια

 

Ανήκει στις κατηγορίες των ανθρώπων που σπανίζουν στο πολιτικό στερέωμα. Απλός, προσιτός, ταπεινός, λαϊκός. Αυτός ήταν, αυτός είναι κι αυτός θα συνεχίσει να είναι.

Τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, τον συνοδεύουν σε όλη την επαγγελματική και πολιτική του διαδρομή.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο κόσμος τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα: Ο Στέργιος!

Χωρίς ξύλινο πολιτικό λόγο, χωρίς πολιτικές συμπεριφορές που ξενίζουν και απωθούν, ο Στέργιος Γιαννάκης διεκδικεί ξανά την ψήφο των πολιτών του νομού Πρέβεζας.

Πολίτες του νομού Πρέβεζας και Στέργιος Γιαννάκης πάνε μαζί  σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πιο δυναμικά και πιο ενωμένα από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση, από κάθε άλλη φορά.

Έχουν χτίσει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Η καθημερινή σχέση που έχει αναπτύξει ο Στέργιος με τον κάθε πολίτη, με την κάθε οικογένεια του νομού Πρέβεζας, είναι διαχρονική.

Ο Στέργιος είναι πάντα πρόθυμος να συνομιλήσει για να βρει λύσεις για τον κάθε πολίτη του νομού Πρέβεζας. Τόσο απλά. Είναι πάντα δίπλα στον κάθε Πρεβεζάνο και την οικογένειά του.

Οποιαδήποτε στιγμή κι αν επιχειρήσει να επικοινωνήσει με τον Στέργιο, ο κάθε πολίτης του νομού, γνωρίζει ότι θα τον βρει, ο Στέργιος είναι εκεί.

Η Πρέβεζα γνωρίζει τον Στέργιο Γιαννάκη, γι’ αυτόν και τον ψηφίζει!

Και στις εκλογές της 21ης Μαϊου οι πολίτες του νομού Πρέβεζας δια της ψήφου τους θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτόν που γνωρίζουν και εμπιστεύονται:

Στον Στέργιο Γιαννάκη με όλη τους την καρδιά!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα