Σάββατο, 04/05/2024 | 20:40

Πρέβεζα-Φιλαθλητικός-Πέτρος Παπαδόπουλος: Ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου

329 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/04/2023, 9:40 πμ | 0 σχόλια

 

Στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖα και την εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον Σπύρο Πλέουρα φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ γυναικών Φιλαθλητικός Πρέβεζας Πέτρος Παπαδόπουλος.

Ανάμεσα σε άλλα αναφερθήκαμε και στη σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα του Φιλαθλητικού με αντίπαλο την ομάδα της Ε.Α Λάρισας για τα πλέι οφ που γίνεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας και ώρα 18.00.

“Εμείς θα παλέψουμε, ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου. Σε ότι αφορά την διαδικασία οι πρώτες 4 ομάδες δίνουν αγώνες μεταξύ τους , ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο. Σκοπός είναι οι δύο νίκες. Το πλεονέκτημα που έχουμε εμείς σε σχέση με τον τον τέταρτο είναι  ότι ξεκινά η σειρά των αγώνων από την έδρα μας. Δηλαδή θα πρέπει εμείς να κερδίσουμε τη Λάρισα που ακόμα και σε περίπτωση ήττας μέσα στη Λάρισα θα έρθουν ξανά εδώ. Όποιος φτάσει λοιπόν στις πρώτες δύο νίκες. Εν συνεχεία θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του 2ου και του 3ου του πρωταθλήματος.  Η έδρα για να γίνει πλεονέκτημα θέλει κόσμο, αλλιώς, δεν είναι πλεονέκτημα.” υπογράμμισε ο Πέτρος Παπαδόπουλος και αξίζει πραγματικά να στηρίξει ο κόσμος της Πρέβεζας την ομάδα γιατί έχει γίνει εξαιρετική προσπάθεια.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα