Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:11

Πέτρος Παπαδόπουλος: ‘’Ξεκινάμε τους τελικούς για την άνοδο – Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας’’

5101 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/04/2023, 8:44 πμ | 0 σχόλια

Αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του Φιλαθλητικού με τον Ίκαρο Έδεσσας ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Παπαδόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

‘’Η ομάδα μας κατάφερε μετά από 22 δύσκολα παιχνίδια να τερματίσει πρώτη στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 61 βαθμούς. Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες της ομάδας μας. Είμαι περήφανος για αυτά τα κορίτσια.

Τώρα απομένουν οι αγώνες των playoff. Είναι η πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος.

Εμείς παίζουμε με τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα που είναι η Ε.Α Λάρισας. Στόχος οι δυο νίκες. Το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης είναι ότι η σειρά των αγώνων ξεκινά από την έδρα μας.

Αν τα καταφέρουμε, θα περιμένουμε το νικητή που θα προκύψει από την αναμέτρηση των ομάδων που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, Περσέας Θεσσαλονίκης, και τρίτη θέση (Νέα Γενεά Θεσσαλονίκης) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τώρα λοιπόν προέχει το παιχνίδι με την Ε.Α Λάρισας! Η νίκη είναι μονόδρομος!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/04 στο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 18:00.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο και να στηρίξει την ομάδα μας, ώστε να έρθει η δικαίωση των αθλητριών μας και της Προέδρου της ομάδας κας Ιφιγένειας Τέφα για τις θυσίες και τη μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων τριών χρόνων στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Όλοι μαζί λοιπόν για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι τίποτα άλλο από την άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ..’’

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα