Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:43

Ο Α.Ο. Πρέβεζας Πρωταθλητής Δυτικής Ελλάδας

365 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2023, 9:42 πμ | 0 σχόλια

Ο Αθλητικός Όμιλος Πρέβεζας ανακηρύχθηκε πανάξια πρωταθλητής της Β εθνικής Ανδρών Πετοσφαίρισης στη Δυτικής Ελλάδα (ΕΣΠΕΔΕ).Ο ΑΟΠ χθες στο ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων νίκησε τον ΑΣ Γιάννενα με 3-1 σετ εκτός έδρας και με συνολικά 3-1 νίκες στα play offs κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από το πάθος των δύο ομάδων για την νίκη και τις συνεχόμενες διακυμάνσεις στο σκορ.

Η ομάδα της Πρέβεζας πιο αποφασιστική στα κρίσιμα σημεία πανηγύρισε την νίκη και ταυτόχρονα την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους παίκτες , προπονητές , διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που ακολούθησε την ομάδα να ξεσπά σε έντονους πανηγυρισμούς . Έτσι ο ΑΟΠ θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία αντιμετωπίζοντας τις πρωταθλήτριες ομάδες των υπόλοιπων Ενώσεων Πετοσφαίρισης με την ελπίδα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας που αγωνίζεται εκεί.
Η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τους προπονητές ,αθλητές και τους φιλάθλους της πόλης που στήριξαν την ομάδα από την αρχή της σεζόν και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατάφεραν και στέφθηκαν πρωταθλητές της κατηγορίας.
ΑΟΠ ( Ρούσος , Τσεκούρας , Βενετίδης )
Βρυώνης (αρχηγός ), Τσουμάνης ,Παππάς , Σακκάς , Τσούτσης, Ρούσος , Τζάρας , Βαγγέλης , Βενετίδης , Παπαδιώτης, Σμπόνιας , Βερύκιος , Κύρλας , Ντερμάρης , Τζιώρας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα