Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:45

Νίκος Γεωργάκος Δήμαρχος Πρέβεζας: Ναυαγοσωστική κάλυψη σε 15 πολυσύχναστες παραλίες

289 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2023, 10:01 πμ | 0 σχόλια

 

Στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και στην εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον Σπύρο Πλέουρα φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας ανάμεσα σε άλλα θέματα συνομιλήσαμε και για την φετινή τουριστική περίοδο, τις δράσεις και τις ενέργειες που έγιναν και γίνονται από τη Δημοτική αρχή Πρέβεζας ενόψει της νέας τουριστικής σαιζόν.

“Ήδη ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο. Η ναυαγοσωστική κάλυψη είναι στον αέρα, η διαδικασία θα είναι όπως και πέρυσι και φέτος, τα χρήματα είναι σχεδόν ίδια 410 χιλιάδες ευρώ για τις 15 πολυσύχναστες παραλίες όπου θέλουμε τη ναυαγοσωστική κάλυψη. Από την 1η Ιουνίου θα είμαστε με ναυαγοσώστη στις συγκεκριμένες παραλίες. Γαλάζιες σημαίες θα έχουμε επιπλέον δύο, πράγμα που δε σημαίνει ότι δεν ελέγχουμε και τις υπόλοιπες ακτές. Ελέγχουμε όλο το παραλιακό μέτωπο για τα ύδατα. Έχουμε ξεκινήσει καθαρισμούς, έχουμε βγάλει την ενοικίαση των ομπρελών με τις ίδιες τιμές. Απλώς, άλλαξε ο νόμος και πάει τριετία πλέον και δεν θα κάνουμε κάθε χρόνο διαγωνισμούς. Είμαι περήφανος γιατί σε 5 παραλίες εξυπηρετούμε άτομα με αναπηρία.” Τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα