Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:22

Ληστές τέρατα: «Μου έβγαλαν τα δόντια» λέει ο τραυματισμένος παππούς

767 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/04/2023, 7:30 μμ | 0 σχόλια

Οργή και φόβος  για τη ληστεία που σημειώθηκε σε σπίτι ηλικιωμένου. Μετά το εξιτήριο που πήρε από νοσοκομείο περιέγραψε τα όσα έζησε…

Η εγκληματικότητα στην Εύβοια προβληματίζει και η ληστεία που σημειώθηκε σε σπίτι στη Χαλκίδα δείχνει το θράσος και τη «συνταγή» που χρησιμοποιούν ορισμένοι προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Θύμα αυτή τη φορά ένας 90χρονος άντρας που ήταν μόνος και ανήμπορος να αντισταθεί. Οι δράστες, δύο γυναίκες και ένας άντρας, μπήκαν στο προαύλιο και κατάφεραν να τον αιφνιδιάσουν. Του ζήτησαν ένα ποτήρι νερό και όταν ο άτυχος άντρας γύρισε την πλάτη για να πάει να τους φέρει, εκείνοι του επιτέθηκαν.

«Μου δίνει μια σπρωξιά και με πλάκωσε στις μπουνιές. Λέω ό,τι λεφτά έχω θα στα δώσω. Μου έβγαλαν τα δόντια» περιέγραψε ο 90χρονος άνδρας μιλώντας στο Star. «Πάω εκεί πέρα να πάρω τα νερά και έρχεται αυτός και με πλακώνει και με ρίχνει εδώ πέρα μέσα. Εδώ με ξάπλωσε κάτω και με χτύπαγε» συνέχισε, δείχνοντας στην κάμερα το δωμάτιο του σπιτιού όπο δέχθηκε την επίθεση.

«Από το λαιμό με έπιασε να με πνίξει. Φώναξα βοήθεια, αλλά δεν παρουσιάστηκε κανένας». Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι δράστες ήταν Ρομά. Ο άντρας ήταν εκείνος που γρονθοκόπησε τον ηλικιωμένο και τον έστειλε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όταν ο 90χρονος κατέρρευσε μπροστά τους, εκείνοι ατάραχοι έκαναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να ολοκληρώσουν τη ληστεία.

Μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν να ψάχνουν. Βρήκαν 80 ευρώ και έγιναν καπνός. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ευτυχώς είναι πλέον καλά στην υγεία του. Προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που έζησε στα γεράματα από τη μια στιγμή στην άλλη.

 

Οι δράστες μετά από έρευνες των αστυνομικών στη Χαλκίδα εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. παραδέχτηκαν τη ληστεία που διέπραξαν και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα