Κυριακή, 28/04/2024 | 20:04

Λεωνίδας Αργυρός: Τουρισμός στην Πρέβεζα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, η φιλοδοξία όλων μας

584 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/04/2023, 10:21 πμ | 0 σχόλια

 

Στο ΡΑΔΙΟ Πρέβεζα και την εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον Σπύρο Πλέουρα φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Αργυρός με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολήςτου Δήμου Πρέβεζας. Ένα από τα βασικότερα σημεία που πρέπει να προσέξει ένας υπεύθυνος στον τουρισμό είναι η περιοχή να είναι πρώτα ευχάριστη στους ίδιους τους κατοίκους της, είπε με εμφατικό τρόπο ο Λεωνίδας Αργυρός.

“Πρώτα ο Δήμος Πρέβεζας πρέπει να είναι ευχάριστος στους κατοίκους του. Να έχουν ένα επίπεδο καθημερινής ζωής που να είναι αρκετά αξιόλογο και έτσι θα προσελκύσει και τους τουρίστες. Η Πρέβεζα με τα τεράστια συγκριτικά της πλεονεκτήματα που διαθέτει ως τουριστικός προορισμός μπορεί να φιλοξενήσει τουρίστες καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτή είναι άλλωστε η φιλοδοξία όλων μας, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.” υπογράμμισε ο κ. Αργυρός.

Για τις πρωτοβουλίες του τμήματος τουρισμού την περίοδο του Πάσχα είπε ότι έδωσαν μια πολύ ευχάριστη νότα.

Σε ότι αφορά τις δράσεις της επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας, ο Λεωνίδας Αργυρός υπογράμμισε: “Το βασικό που ήθελα να γίνει ως τουριστική προβολή και ως υπεύθυνος τουρισμού του Δήμου Πρέβεζας ήταν να βρούμε τις βέλτιστες δράσεις. Κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Η καλύτερη δράση που μπορείς να κάνεις είναι τα press trip και τα φαντ τρίπ, δηλαδή τα ταξίδια εξοικείωσης. Ότι και να κάνεις στις εκθέσεις, καλές είναι οι εκθέσεις, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να πας, ενώ με το πρες τριπ και το φαντ τριπ έχεις οδόντα άρθρα. Έχεις 25 σελίδες σε ένα περιοδικό που είχαμε φέτος το “taste”για την Πρέβεζα. Έχει δηλαδή απτά αποτελέσματα, παραδοτέα τα περίφημα “deliverables” και διαχειρίζεσαι το δικό σου προϊόν όπως το θες εσύ. ” τόνισε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Αργυρός με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα