Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:46

Γιώργος Δημητρίου: Εφικτό να πάρει το ΠΑΣΟΚ τη βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας

430 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/04/2023, 5:43 μμ | 0 σχόλια

Στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και την εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον Σπύρο Πλέουρα φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Δημητρίου.

Για τις εκλογές που γίνονται με απλή αναλογική και σημείωσε ότι το κλίμα στο νομό Πρέβεζας για το ΠΑΣΟΚ είναι πάρα πολύ καλά. Ο ίδιος τόνισε ότι θεωρεί πολύ πιθανό να υπάρξει ανατροπή στο νομό Πρέβεζας και το ΠΑΣΟΚ να ξαναπάρει την βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας. Αναφερόμενος για το κλίμα που ο ίδιος συναντά αλλά και το κλίμα που του μεταφέρουν οι συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι είναι εφικτό για το ΠΑΣΟΚ να πάρει την βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας.

Στις κοινωνικές ανισότητες που υπάρχουν, την ακρίβεια, τα προβλήματα των αγροτών, το νοσοκομείο Πρέβεζας και την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει , το Πανεπιστημιακό τμήμα που κινδυνεύει, αναφέρθηκε ακόμα ο Γιώργος Δημητρίου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Ο ίδιος τόνισε ότι έχει πολλές και τακτικές επαφές με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου, καθώς προέρχεται από αγροτική οικογένεια και έχει δουλέψει σε μικρή ηλικία σε χωράφια.

Ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ θα ανατείλει ξανά στο νομό Πρέβεζας.

“Υπηρετούσα, υπηρετώ και θα υπηρετώ πάντα το ΠΑΣΟΚ. Είμαι ενεργό στέλεχος  και θα είμαι ενεργό στέλεχος για την παράταξη για τους συμπολίτες μου, είναι υποχρέωσή μου να υπηρετώ ακούραστα με διαφάνεια το ΠΑΣΟΚ και το λαό του νομού Πρέβεζας. Οι συνυποψήφιοί μου η Στέλλα, ο Παύλος και  η Μαρία είναι εξαιρετικοί άνθρωποι τρέχουν κι αυτοί για το καλό της παράταξής μας. Αγωνίζονται όλοι για το καλό του ΠΑΣΟΚ, εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και νίκη ” τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα