Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:07

Γιάννενα: Συνελήφθησαν 7 άτομα για κλοπή, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας

301 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/04/2023, 11:10 πμ | 0 σχόλια

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από πρατήριο υγρών καυσίμων στα Ιωάννινα

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση 7 ημεδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 2 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής, σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων υπόθεση κλοπής, που έλαβε χώρα αργά το βράδυ της 16-04-2023 στα Ιωάννινα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν συνολικά 7 ημεδαποί, που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, προφασιζόμενοι τους πελάτες, μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου οι 5 από αυτούς σκόπιμα διαπληκτίστηκαν με υπάλληλο για να τον απασχολήσουν, προκαλώντας σε αυτόν σωματικές βλάβες καθώς και φθορές στο κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα οι άλλοι δύο συνεργοί τους αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 50 ευρώ.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων, ενώ τα δύο άτομα που είχαν προβεί στην κλοπή των προϊόντων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν προχθές (17-04-2023) το απόγευμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα