Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:25

Ανοιχτή συνάντηση στο πολιτικό της γραφείο έκανε η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου

510 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/04/2023, 1:32 μμ | 0 σχόλια

Φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε την χαρά να υποδεχθεί το απόγευμα της Τρίτης η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κα Στέλλα Βαρτελάτου, στο πολιτικό της γραφείο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Π. Τσαλδάρη 62.

Η κα Βαρτελάτου στον σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο κάλεσμά της.

‘’Σας ζητώ να συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που επιστρέφει ενωμένη και ανανεωμένη’’ ανέφερε η κα Βαρτελάτου για να συνεχίσει: ‘’Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και την πόλη μας, δεν είναι πρόσκαιρο ή ευκαιριακό, αλλά ούτε σχετίζεται με ιδιωτικά ή ιδιοτελή συμφέροντα.

Απορρέει από την πραγματική μου αγάπη για τον τόπο μας. Την Πρέβεζα, την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και είναι πάντα στο κέντρο της καρδιάς μου’’

Με το σύνθημά της: «Η Πρέβεζα στο προσκήνιο», η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κάλεσε όλους τους φίλους του κόμματος να αγωνιστούν μαζί της ζητώντας παράλληλα και την στήριξή τους για να μην συνεχίσει αυτός ο τόπος να μένει στο περιθώριο.

‘’Μικρά βήματα μπορεί να έχουν γίνει. Θέλουμε και μπορούμε όμως να κάνουμε μεγάλα. 

 

Να κάνουμε άλματα’’ είπε χαρακτηριστικά.

Σύντομη αναφορά έκανε για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το νομό τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλα από το θέμα ενός νέου νοσοκομείου, την εκπαίδευση και το ενδεχόμενο μεταφοράς του Πανεπιστημιακού τμήματος από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα, τους οδικούς άξονες και τις συνδέσεις, τον τουρισμό και αρκετά ακόμη.

‘’Σας καλώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μία νέα αλλαγή! Για μια Ελλάδα νέα! Για να βάλουμε την Πρέβεζα στο προσκήνιο’’ τόνισε η κα Βαρτελάτου.

‘’Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον πρόεδρό μας Νικο Ανδρουλάκη, δίνουμε καθημερινά έναν μεγάλο αγώνα! Για ένα νέο όραμα!’’ κατέληξε η υποψήφια Βουλευτής.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν προϊόντα που δημιουργήθηκαν με πολύ μεράκι και αγάπη από τον Αγροτικό γυναικείο συνεταιρισμό Θεσπρωτικού ΄΄Η μικρή Λάκκα Σούλι’’.

Την όμορφη εκδήλωση συνόδευσε μουσικά στο πιάνο η καθηγήτρια του μουσικού σχολείου κα Αγγελική Φαραού. 

 

Site: stellavartelatou.gr

Facebook Page: StellaVartelatou

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα