Σάββατο, 20/04/2024 | 16:57

Ανδρουλάκης -Γιάννενα: Σε πανικό ο Μητσοτάκης-Θερμό τετ α τετ με τον Γιώργο Δημητρίου

450 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2023, 8:54 πμ | 0 σχόλια

Θερμό τετ α τετ είχε ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Δημητρίου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, στα Γιάννενα. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συναντήσεις και με ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ από τον νομό Πρέβεζας στα Γιάννενα, αλλά και με τον πρώην Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη.

Σε διμέτωπο κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη, επιδόθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Γιάννενα
Πανικό καταλόγισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Δημοκρατία για τις θεωρίες συνωμοσίες που διακινεί ταυτίζοντας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με το κόμμα Βαρουφάκη.

Μιλώντας απόψε στα Ιωάννινα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε για άλλη μια φορά πώς είναι ξεκάθαρο πώς «δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με το κόμμα του κ. Βαρουφάκη και όσους έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια της δραχμής».

«Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, συνεχίζει τρομοκρατημένος να ανασύρει αυτό το σενάριο. Του δίνουμε, λοιπόν, σήμερα από την καρδιά της Ηπείρου, τα Γιάννενα, όσκαρ μυθοπλασίας. Του αξίζει αυτό το όσκαρ, διότι καθημερινά “βομβαρδίζει” με ψέματα και fake news τον ελληνικό λαό. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια εμμονή στο ψεύδος» συνέχισε.

Απάντησε στις αναφορές Μητσοτάκη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν έχει εμφανιστεί και δεν γνωρίζει τις θέσεις του. «Καταλαβαίνω τον πανικό του κ. Μητσοτάκη. Καταλαβαίνω ότι δεν βλέπει τις πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα