Πέμπτη, 18/04/2024 | 17:48

Έκτακτο: Ο Νίκος Καλαντζής υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ-Διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου στο Δήμο Ζηρού

1045 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2023, 9:22 πμ | 0 σχόλια

 

Το σίγουρο είναι ότι η ΝΔ δεν ψάρεψε σε…θολά νερά, αφού η συνταγή είναι δοκιμασμένη και μάλλον… επιτυχημένη. Σε έναν ακόμη άνθρωπο από την αυτοδιοίκηση του Δήμου Ζηρού κατέληξε η ΝΔ για τον δεύτερο άντρα του ψηφοδελτίου της στο νομό Πρέβεζας, μετά τον νυν βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη.

Θυμίζουμε ότι και στις εκλογές του 2015, η ΝΔ πάλι αυτοδιοικητικό επέλεξε η ΝΔ από τον Δήμο Ζηρού έναν δήμο στον οποίο παραδοσιακά παίρνει μεγάλα ποσοστά, τότε ήταν ο Δημήτρης Γιολδάσης, σήμερα είναι ο νυν Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής.

Από την Δευτέρα 3 Απριλίου ξεκινούν οι διαδικασίες στον Δήμο Ζηρού, για τον διάδοχο του Νίκου Καλαντζή στον δημαρχιακό θώκο, ο οποίος σύμφωνα με πηγές έχει διατελέσει σε θέση-κλειδί στο Δήμο Ζηρού. Αλλαγές αναμένεται να έρθουν και σε άλλα όργανα στα οποία προεδρεύει ως γνωστόν ο Νίκος Καλαντζής.

Ο Δήμαρχος Ζηρού είναι μία άριστη επιλογή, νέος ηλικιακά, επιτυχημένος στην αυτοδιοίκηση και βέβαια έχει τη δυνατότητα να διεμβολίζει με την προσωπικότητάτου (πρόκειται για αυξημένης εμβέλειας προσωπικότητα) και άλλους κομματικούς χώρους κάτι που η ΝΔ στην παρούσα φάση έχει πολύ μεγάλη ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στον Νίκο Καλαντζή, καλή επιτυχία και είναι δεδομένο ότι έχει πάρα πολλές και μεγάλες συμπάθειες σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Πρέβεζας.

Καλή επιτυχία Νίκο!

Ο Νίκος Καλαντζής είναι επιτυχημένος άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, ανταποκρίνεται με επάρκεια στις απαιτήσεις και τα καθήκοντά του, αν κάποια στιγμή επιλέξει την κεντρική πολιτική σκηνή  δεν μπορούμε να το προβλέψουμε διότι στην πολιτική αφενός τίποτα δεν είναι θέσφατο και ποτέ μη λες ποτέ, επί του παρόντος πάντως παραμένει στην Αυτοδιοίκηση. Συνεπώς αυτό ήταν το πρωταπριλιάτικό μας, καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα