Πέμπτη, 25/04/2024 | 06:44

ΣΥΡΙΖΑ- Εθνικές Εκλογές-Ν. Πρέβεζας: Η ώρα του Παναγιώτη Λελοβίτη

384 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/04/2023, 10:38 πμ | 0 σχόλια

 

Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πρέβεζας και μια επανεκλογή από τους συναδέλφους του Καθηγητές, δείγμα της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης στο πρόσωπό του. Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Στροφή στο μέλλον” με μια παρουσία στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων Πρέβεζας, σαφέστατα αξιοπρόσεκτη.

Ο Παναγιώτης Λελοβίτης είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για προσωπικότητα που έχει συμπάθειες τις οποίες αποσπά με τον χαρακτήρα του, τη γνησιότητά του, τον τρόπο που χειρίζεται την εληνική γλώσσα αλλά και τις γεμάτες πολιτικό πολιτισμό πολιτικές του αντιπαραθέσεις.

Πάρα πολλοί μαθητές που είχαν καθηγητή τον Παναγιώτη Λελοβίτη, θα πάνε στην κάλπη για να δώσουν την ψήφο τους, στον “Κυριό τους με αγάπη”. Καθηγητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί μιλούν μόνο με ευμενή σχόλια για την προσωπικότητα του Παναγιώτη Λελοβίτη, στο ίδιο μήκος κύματος και Δημοτικοί σύμβουλοι.

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε γράψει ότι η παρουσία του είναι κόσμημα για το Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει με την καλή πάντα έννοια.

Στις προσεχείς Εθνικές εκλογές έρχεται η ώρα του Παναγιώτη Λελοβίτη; Θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε καλή επιτυχία, αν και τη θεωρούμε δεδομένη!

φωτό: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα