Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:21

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα

5150 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/04/2023, 10:40 πμ | 0 σχόλια

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα   

Κατασχέθηκαν -261,6- γραμμάρια κοκαΐνης, -1- ι.χ. αυτοκίνητο, -2- κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -1.635- ευρώ και -1- ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν, χθες (13.04.2023), το απόγευμα, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή της Βασιλικής και συνελήφθησαν τη στιγμή που απέκρυπταν σε υπαίθριο θαμνώδη χώρο αποθήκευσης (καβάτζα), δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους -261,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ακολούθως, στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ι.χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον: 

  • -2- κινητά τηλέφωνα
  • το χρηματικό ποσό των -1.635- ευρώ και
  • -1- ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο για την τέλεση των παραπάνω πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα