Τετάρτη, 24/04/2024 | 04:31

Στράτος Ιωάννου: Το Πάσχα “προάγγελος” για αύξηση στον τουρισμό

294 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2023, 2:37 μμ | 0 σχόλια

Αυξημένο ρυθμό κρατήσεων για τις ημέρες του Πάσχα εμφανίζει η Πρέβεζα με το μεγαλύτερο μέρος της αφορά σε εσωτερικό τουρισμό και όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία και στην εκπομπή «Νωρίτερα δε γίνεται» με την Αθηνά Παππά είναι ένα μήνυμα για την καλοκαιρινή σεζόν που δείχνει ότι η κίνηση θα ξεπεράσει κατά πάσα πιθανότητα τα επίπεδα του 2019, που ήταν η καλύτερη χρονιά για τον τουρισμό.
Ο κ. Ιωάννου υπεύθυνος για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου είπε ακόμη ότι η Ήπειρος παρουσιάζει αύξηση στην κίνηση τα τελευταία χρόνια και τόνισε ότι αυτό έγινε βήμα – βήμα, με πολύ δουλειά και στοχευμένες δράσεις μέσα από το πρόγραμμα τουριστικής προβολής.
Εξήγησε ότι το πρόγραμμα εστίασε στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, όπως είναι η ιστορία , ο πολιτισμός αλλά και στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και έφερε ως παράδειγμα τη σχεδιαζόμενη δημιουργία του Ποδηλατόδρομου “Ιόνια Διαδρομή” που χρηματοδοτείται από το ταμείο Ανάκαμψης.
Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού και στην συμμετοχή της περιφέρειας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, αλλά στα ταξίδια εξοικείωσης στην περιοχή τουριστικών δημοσιογράφων και επαγγελματιών.
Ευχήθηκε τέλος χρόνια πολλά σε όλους και η Ανάσταση του κυρίου να χαρίσει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα