Παρασκευή, 19/04/2024 | 07:34

Πρέβεζα-Εκλογές-ΝΔ: Η Μαρία Κατσικοβόρδου συστήνεται ως η “Νέα Δύναμη της Πρέβεζας”

417 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2023, 8:17 πμ | 0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Μαρία Κατσικοβόρδου: Η Νέα Δύναμη της Πρέβεζας

Με σύνθημα “Η Νέα Δύναμη της Πρέβεζας” κατεβαίνει στην εκλογική μάχη η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Πρέβεζας, Μαρία Κατσικοβόρδου.

Τα χρώματα της καμπάνιας που η ίδια έχει επιλέξει είναι σε αποχρώσεις του μπλε που παραπέμπει στα παραδοσιακά χρώματα της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας διαχρονικά, σε συνδυασμό με ροζ και γκρι που τα συναντά κανείς στη νέα παλέτα χρωμάτων του κόμματος, θέλοντας να προσθέσει ένα πιο ευδιάθετο, συμπεριληπτικό αλλά και νεανικό χαρακτήρα στην οπτική επικοινωνία με τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους.

Επίσης, η Μαρία, περα από το σύντομο βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρει στο έντυπο υλικό, επιθυμεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων με μια πρωτότυπη σκέψη. Με την χρήση smartphone, μέσα από ένα κωδικό QR, ο ψηφοφόρος μεταφέρετε σε ένα ηχητικό μήνυμα στο διαδίκτυο, όπου η υποψήφια Βουλευτής καλεί σε στήριξη στον αγώνα της και προτρέπει σε άμεση επικοινωνία μαζί της τους πολίτες του Νομού. Ακολουθεί το ηχητικό μήνυμα:

“Γειά σας. Είμαι η Μαρία Κατσικοβόρδου, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας με τη Νέα Δημοκρατία. Με το μήνυμα αυτό ζητώ την στήριξή σας στις εκλογές στις 21 Μάη. Ζητώ την ψήφο σας, ζητώ την δύναμή σας να αλλάξουμε μαζί τα πάντα στο νομό. Έχετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μου στην κάρτα αυτή, μην διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα, να με πάρετε τηλέφωνο, να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Να με γνωρίσετε. Είμαι εδώ, για εσάς.”

Προτεραιότητες της υποψήφιας Βουλευτού για το νομό Πρέβεζας είναι, η αναζωογονηση των χωριών και της υπαίθρου, η αντιμετώπιση του Δημογραφικού, η αναβάθμιση υποδομών Υγείας, ο θεματικός τουρισμός και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, η καθημερινότητα των πολιτών και ευζωία.

Επισυνάπτεται έντυπο υλικό.

links

https://www.youtube.com/shorts/hiF5NII_9zE

https://about.me/mariakatsikovordou

Επικοινωνία

Μαρία Κατσικοβόρδου

katsikovordoum@gmail.com

6946687069

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα