Τετάρτη, 22/05/2024 | 13:27

Περιφέρεια Ηπείρου: Στήριξη της λειτουργίας του Ορειβατικού Καταφυγίου Αστράκας

202 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2023, 1:41 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης κ. Νίκο Κοντό είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η λειτουργία του Ορειβατικού Καταφυγίου Αστράκας για την οποία υπάρχει συνεχής στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη του Ορειβατικού Τουρισμού. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, σε αναγνώριση της μέχρι τώρα συμβολής και συνδρομής του Περιφερειάρχη στην προσπάθεια αυτή του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Νωρίτερα σε ειδική τελετή που έγινε στην Περιφέρεια, παραδόθηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στο Διαχειριστή του Καταφυγίου της Αστράκας κ. Δημ. Γεωργούλη ένας απινιδωτής. Η συσκευή είναι χορηγία της εταιρείας NISSAN ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ, και διατέθηκε προκειμένου να αντιμετωπίζονται έκτακτα καρδιολογικά συμβάντα που μπορεί να προκύπτουν σε ορειβάτες, όπως ήδη έχει συμβεί πρόσφατα. Στην παράδοση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ζαγορίου κ. Γιώργος Σουκουβέλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδυσσέας Πότσης, που συντονίζει την όλη πρωτοβουλία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα