Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:45

Καταδίκη 4 γιατρών για το θάνατο του 18χρονου Σπύρου Μπάθα στο Αγρίνιο προτείνει ο εισαγγελέας

465 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2023, 1:55 μμ | 0 σχόλια

Την καταδίκη 4 γιατρών σε ανθρωποκτονία απο αμέλεια προτείνει ο Εισαγγαλέας, στη δίκη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στο Αγρίνιο η οποία γίνεται για το θάνατο του 18χρονου Σπύρου Μπάθα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, η οικογένεια του Σπύρου Μπάθα κατηγορεί 21 ιατρούς για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού θεωρεί ότι από λάθη και παραλήψεις τους έχασε τη ζωή του ο 18χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, την 25η Μαΐου 2017 έχοντας τις αισθήσεις του και ενώ οι υγειονομικοί παρουσιάζονταν καθησυχαστικοί προς την οικογένεια, εν τέλη ξεψύχησε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου.

Στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η εισήγηση της Εισαγγελέως είναι να καταδικαστούν για ανθρωποκτονία από αμέλεια οι τέσσερις από τους 21 ιατρούς που κατηγορούνται.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια της δίκης με τις αγορεύσεις των συνηγόρων, ενώ με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες ημέρες και η απόφαση του δικαστηρίου για μία από τις υποθέσεις που συγκλόνισε το Αγρίνιο.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα