Πέμπτη, 18/04/2024 | 23:12

Ζωοφιλική δράση του Δήμου Ζηρού με δωρεάν κτηνιατρική περίθαλψη, στείρωση και σήμανση αδέσποτων ζώων

307 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/04/2023, 3:58 μμ | 0 σχόλια

Δράση για τη ζωοφιλία με δωρεάν κτηνιατρική περίθαλψη, στείρωση και σήμανση αδέσποτων ζώων, διοργανώνει ο Δήμος με την S.G.S.

 

Ο Δήμος Ζηρού,  σε συνεργασία με την Save a Greek Stray (S.G.S) διοργανώνουν δράση συναφή με αδέσποτα σκυλιά προάγοντας την ζωοφιλία μέσα από την εκπαίδευση και ενημέρωση παιδιών και νέων, αλλά και με την περισυλλογή κτηνιατρική περίθαλψη, στείρωση  και σήμανση αδέσποτων σκύλων της γειτονιάς μας. 

Όσοι πολίτες έχουν αναλάβει τη φροντίδα του αδέσποτου (θηλυκού) σκύλου της γειτονιάς τους, αλλά και όσοι μπορούν να υποδείξουν αδέσποτα σκυλιά που συχνάζουν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της  περιοχής μας καλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με τον Δήμο στα τηλέφωνα: 2683 360600 (Γραμματεία Δήμου) -2683 360670 (κα Νάσση) -6937386343 (κ. Γκάρτζιος) προκειμένου να συντονιστεί η υλοποίηση της δράσης που αφορά στην Στείρωση, στη σήμανση αλλά και τον πλήρη εμβολιασμό θηλυκών σκύλων. 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 20-έως 26 Απριλίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας. Υπογραμμίζεται ότι όλες οι παρεχόμενες κτηνιατρικές υπηρεσίες διατίθενται δωρεάν.  

 

Συμβάλουμε όλοι  στην βελτίωση της καθημερινότητας για εμάς και τα ζώα συντροφιάς!. 

 

Για την «Επιτροπή Παρακολούθησης του 

επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης 

αδέσποτων ζώων συντροφιάς και 

πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων»

 

Ο  Πρόεδρος 

Γκάρτζιος Χρήστος

 

Αντιδήμαρχος Δήμου Ζηρού

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα