Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:03

Δέντρο Πασχαλινών ευχών στη Λέσχη Αξιωματικών στην Πρέβεζα

386 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/04/2023, 3:12 μμ | 0 σχόλια

Η πανέμορφη  ανθισμένη κουτσουπιά της Λέσχης Αξιωματικών έγινε   το “δέντρο των ευχών” για το φετινό Πάσχα στην Πρέβεζα.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε  και υλοποίησε το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου   σε συνεργασία  με το  Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο ο οποίος “αγκάλιασε” την  πρωτότυπη αυτή ιδέα.

Το στολισμό ανέλαβαν οι εργαζόμενοι   του Τμήματος με τη συνδρομή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λεωνίδα Αργυρού και   της  ειδικού συμβούλου  Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας  κας. Γιώτας   Γεωργάκου    ενώ τα ξύλινα  πασχαλινά στολίδια και το γιορτινό παγκάκι  φιλοτέχνησε ο υπάλληλος του  Δήμου  κ.. Ηλίας Μπάλλας.

Η  κ.  Γεωργάκου  τόνισε ότι  πρόκειται για μια δράση εναρμονισμένη στο πνεύμα των ημερών που στόχο έχει  να δώσει χρώμα και αισιοδοξία στην πόλη ενώ ο  κ. Αργυρός    ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο τμήμα πολιτισμού και αθλητισμού του δήμου Πρέβεζας για τη γιορτινή διάθεση που έδωσαν στην πόλη και ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. 

Το δέντρο είναι  “αφιερωμένο” σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης και  επάνω στα  στολίδια του  μπορούν να γράψουν τις  ευχές τους  όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη γιορτινή αυτή δράση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα