Σάββατο, 20/04/2024 | 00:54

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νεκρή η 34χρονη μητέρα από την Κατερίνη

571 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/03/2023, 6:30 πμ | 0 σχόλια

«Έκλαψα, έκλαψα, δεν στερεύει το δάκρυ», λέει μιλώντας στο newsit.gr στενή συγγενής της κοπέλας από την Κατερίνη που είναι ένα ακόμα θύμα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στην ιστορία ενός ζευγαριού από την Κατερίνη που επέβαιναν στην μοιραία αμαξοστοιχία με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη. Η 34χρονη Αθηνά και ο σύζυγός της ταξίδευαν μαζί έως ότου η μοίρα τους χώρισε.

Η Αθηνά ήταν για περισσότερες από 40 ώρες αγνοούμενη ενώ ο σύζυγός της και πατέρας του δίχρονου παιδιού τους, Νίκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Οι οικογένειές τους έκαναν συνεχείς προσπάθειες για να μάθουν κάτι για την τύχη της 34χρονης, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, πριν λίγη ώρα, η σορός της νεαρής γυναίκας από την Κατερίνη ταυτοποιήθηκε και πλέον οι δικοί της άνθρωποι γνωρίζουν ότι η Αθηνά τους, βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων.

Ο ίδιος ο αδερφός της, που την αναζητούσε εναγωνίως όλες αυτές τις μέρες, γνωστοποίησε τον θάνατο της 34χρονης μια απλή αλλά -γροθιά στο στομάχι- ανάρτηση για την αδερφή του που έχασε.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω τι συνέβη. Είχαν πάει τριήμερο στην οικογένεια της Αθηνούλας στην Αθήνα, γιατί εκεί μεγάλωσε και συνέβη αυτό το πράγμα. Τώρα η μητέρα της είναι στην Κατερίνη και προσέχει το μικρουλι που είχε γενέθλια πριν λίγες ημέρες. Πώς θα το αντέξουμε; Έκλαψα τόσες φορές, δεν στερεύει” λέει μιλώντας στο newsit.gr στενή συγγενής της 34χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η κηδεία της αδικοχαμένης κοπέλας θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στην Κατερίνη στις 4 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Άννας.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

ΠΗΓΗ-φώτος: newsit.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα