Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:44

Σταθμάρχης με μεικτές αποδοχές 3.500 ευρώ – Είχε τοποθετηθεί στο πόστο 5 ημέρες πριν την τραγωδία

509 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/03/2023, 8:52 μμ | 0 σχόλια

Τα στοιχεία που φέρνουν στο φως αποκλειστικά στο Live News οι συνάδελφοι του 59χρονου σταθμάρχη της Λάρισας ο οποίος παραδέχθηκε το λάθος του για την τραγωδία στα Τέμπη, είναι αποκαλυπτικά. Ξεκίνησε ως κτηνοτρόφος σε χωριό της Καρδίτσας, έγινε αχθοφόρος στον ΟΣΕ, ύστερα μετατάχθηκε στο υπουργείο Παιδείας και τελικά επέστρεψε στον ΟΣΕ για να προβιβαστεί σε σταθμάρχη της Λάρισας, αναλαμβάνοντας καθημερινά ευθύνη για χιλιάδες ζωές.

Οι αποδοχές στην θέση αυτή έως 3.500 ευρώ μικτά. Με τον 59χρονο να τοποθετείται, όπως αποκαλύπτεται, σε αυτό το πόστο μόλις 5 ημέρες πριν από τη τραγωδία.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του 59χρονου, η εκπαίδευσή του κράτησε περίπου έξι μήνες. Όσο για την πρακτική του; Δηλαδή το διάστημα που άρχισε να εφαρμόζει όλα αυτά που έμαθε, υπό την επίβλεψη κάποιου πιο έμπειρου. Εδώ η επιτροπή που θα ερευνήσει, θα σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Ο σταθμάρχης, ρίχτηκε υποτίθεται στα βαθιά σε ένα επαρχιακό σταθμό, της Καλαμπάκας, από όπου όπως λένε οι συνάδελφοί του, περνάνε… δυο τρένα τη μέρα.

Η πρώτη του βάρδια ως σταθμάρχης Λάρισας, χωρίς άλλον να τον επιβλέπει, ήταν την Παρασκευή, πριν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα