Παρασκευή, 19/04/2024 | 02:16

Πρέβεζα-Ναρκωτικά: Το Φιάσκο της αστυνομίας & η ηθική αποκατάσταση οικογενειών,επαγγελματιών, πολιτών

2364 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/03/2023, 8:36 πμ | 0 σχόλια

 

Φιάσκο αποδείχθηκε η επιχείρηση των εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. που από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην Πρέβεζα κινητοποίησε κόσμο , έκανε προσαγωγές, ανακρίσεις και όλη αυτή η κατάσταση έδωσε τροφή για κουτσομπολιά.

Και η ανθρωποφαγία έδωσε και πήρε, ενέπλεξαν ανθρώπους, επαγγελματίες, οικογένειες, τους σπίλωσαν και προς αυτή την κατεύθυνση κατατέθηκε και μήνυση κατ’αγνώστων.

Όλα λοιπόν για την υπόθεση των εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τα ναρκωτικά στην Πρέβεζα, κατέληξαν σε μία ποσότητα… 0,6 γραμμάρια!

Η Πρέβεζα είναι μια μικρή κοινωνία και δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ανθρωποφαγία έκανε την εμφάνισή της.

Αυτούς που κουτσουμπόλεψαν κι αυτούς που άδικα τράβηξαν ποιός θα τους αποκαταστήσει ηθικά;

Η Πρέβεζα βοούσε για ονόματα, για επαγγελματίες, για οικογενειάρχες, πήγαιναν τα παιδιά τους στα σχολεία και τους έλεγαν: “Μου είπε ο Θείος μου ότι ο μπαμπάς σου είναι στην αστυνομία για ναρκωτικά.”.

Μόνο η ανθρωποφαγία είναι το πρόβλημα; Και τελικά αυτή την ανθρωποφαγία ποιος τη τροφοδότησε αν δεν την τροφοδότησε και η αστοχία της ΕΛ.ΑΣ. στο συγκεκριμένο θέμα;

Εδώ μιλάμε ότι κάποιους τους έστειλαν στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή με δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και σύσταση εγκληματικής συμμορίας! Μα είμαστε με τα καλά μας, με 0,6 γραμμάρια;

Άκουσα με προσοχή τους δικηγόρους, άκουσα τον Βασίλη Γιάπρο να μιλά για ανθρωποφαγία και έχει απόλυτο δίκιο γιατί με αφορμή το θέμα, στα κουτσομπολιά ενέπλεξαν 30-40 άτομα!

“Να αποδίδονται ευθύνες στον έμπορο και να αντιμετωπίζεται ο χρήστης ως θύμα όταν είναι θύμα” τόνισε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Τάσης.

Μήνυση λοιπόν για σπίλωση συνειδήσεων, οικογενειών, επαγγελματιών κατ’ αγνώστων έγινε.

Από την ΕΛ.ΑΣ. θα βγει κανείς να ζητήσει συγγνώμη για την επιχείρηση που αποδείχθηκε φιάσκο;

Θα βγει κανείς να ζητήσει συγγνώμη για τους ανθρώπους που άδικα υπέστησαν ταλαιπωρία και τους έπιανε στο στόμα της η κάθε κυρά Κατίνα της γειτονιάς;

Μην περιμένετε από κανέναν άλλο να σχολιάσει το φιάσκο της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. είναι κομματάκι δύσκολο… Εμείς σεβόμενοι το αναγνωστικό μας κοινό οφείλαμε να γράψουμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί, όπως πριν λίγες μέρες εκθειάζαμε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας που έσωσε πολίτη από αυτοκτονία, έτσι και στην υπόθεση αυτή οφείλουμε να γράψουμε τη μόνη αλήθεια!

Η επιχείρηση των εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας εξελίχθηκε σε ΦΙΑΣΚΟ! Όσοι-όσες κουτσομπόλεψαν και σπίλωσαν οικογένειες, πολίτες, επαγγελματίες, να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα