Πέμπτη, 09/05/2024 | 07:05

Πρέβεζα: Μ@λ@κίες γονέων παιδεύουσι τέκνα; Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει!

453 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/03/2023, 10:56 πμ | 0 σχόλια

 

Βανδαλισμοί σε σχολεία, μηνύσεις κατ’ αγνώστων, καταστροφές σε παιδικές χαρές σεχώρους άθλησης, κάποιες από τις υποθέσεις εξιχνιάστηκαν, αλλά η καταστροφή μένει και το χειρότερο είναι ότι παραμένει αυτή η νοσηρή νοοτροπία που δεν ταιριάζει σε μια πολιτισμένη κοινωνία, όπως της περιοχής μας.

Είναι ξένα προς την Πρέβεζα του πολιτισμού, σκηνικά με βανδαλισμούς και δυστυχώς από τις ηλιθιότητες ελαχίστων πλήττεται το σύνολο.

Ο Σεβασμός του Δημόσιου χώρου είναι κάτι το αυτονόητο, όμως υπάρχουν δυστυχώς ορισμένοι άλλοι μικρότερης ηλικίας και άλλοι μεγαλύτερης που αμαυρώνουν ότι έχει χτίσει ο τόπος μας.  Ελεγκτικοί μηχανισμοί για να προστατεύουν τον δημόσιο χώρο, τη δημοτική περιουσία, υπάρχουν;

Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει, αφού αρρωστημένα μυαλά δε δίστασαν κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στην Πρέβεζα, να σπάσουν ακόμα και τον καθρέφτη που διευκολύνει την κυκλοφορία για την αποφυγή ατυχημάτων.

Μ@λ@κίες γονέων παιδεύουσι τέκνα; Και τι αμαρτίες τελικά πληρώνουν οι υπόλοιποι πολίτες της Πρέβεζας, όταν προκαλούνται τέτοιες φθορές; Είχε προταθεί από τη δημοτική αρχή του Νίκου Γεωργάκου η σύσταση επιτροπής που θα είχε ως κυρίαρχο μέλλημμα την προστασία της δημοτικής περιουσίας αλλά την… απέρριψε(;) η αντιπολίτευση.

Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχουν κάμερες σε χώρους που να είδαν κινήσεις την Κυριακή 26 Μαρτίου, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στο έργο της αστυνομίας να εξιχνιάσει και αυτή την υπόθεση.

Εξυπακούεται ότι άμεσα θα πρέπει να τοποθετηθεί νέος καθρέπτης για την ομαλή κυκλοφορία και την αποφυγή ατυχημάτων στο συγκεκριμένο δρόμο της Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα