Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:55

Πρέβεζα και Κόνιτσα έλαμψαν στη Διεθνή έκθεση ΙΜΤΜ στο Ισραήλ

519 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/03/2023, 12:08 μμ | 0 σχόλια

Η δημοτικότητα της Πρέβεζας και της Κόνιτσας ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της 29ης Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

 

Θεωρούμενη ως μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικού τουρισμού, η IMTM φέτος είχε περισσότερους από 25.000 επισκέπτες και 1.760 εκθέτες από 52 χώρες.

 

Πραγματοποιήθηκαν κορυφαίες Β2Β συναντήσεις μέσω της εταιρείας της τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies, με τους leader της Ισραηλινής αγοράς, Tour operatorsMedia και αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το πτητικό τους πρόγραμμα για το αεροδρόμιο του Ακτίου.

 

Όπως τόνισε και η κυρία Tali Laufer, η Γενική Διευθύντρια της  Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων & Συμβούλων του Ισραήλη Ήπειρος είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Ισραηλινούς τουρίστες και σημειώνει ότι παρατηρήθηκε μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον από την Ισραηλινή αγορά για την Πρέβεζα και Κόνιτσα.

Με στόχο την ανάδειξη των θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται και για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, εξηγεί ο κος Λαζογιάννης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κόνιτσας.

 

Ο Δήμος Κόνιτσας ως ενας ανερχόμενος προορισμός ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, αυθεντικής φιλοξενίας κ πραγματικός παράδεισος των υπαίθριων δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες, φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες Ισραηλινών Tour operators που αναζητούν νέους προορισμούς για τους πελάτες τους.

 

Θα ακολουθήσει η οργάνωση ενος fam trip, έτσι ώστε δημοσιογράφοι κ ταξιδιωτικοί πράκτορες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δήμου μας από κοντά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα