Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:16

Πρέβεζα-Εθνικές εκλογές-ΠΑΣΟΚ: “Δυνατά χαρτιά” για τον Γιώργο Δημητρίου

541 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/03/2023, 9:23 πμ | 1 σχόλιο

Μετά την τραγωδία στα Τέμπη η διαδικασία “Εθνικές Εκλογές” στη χώρα, είναι λογικό ημερομηνιακά να πάει πιο… πίσω, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς με σιγουριά τον χρόνο που θα ανακοινωθούν.

Το ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τη ΝΔ έχει ήδη αναοινώσει τους υποψήφιους βουλευτές του και είναι γνωστό ότι ένας εκ των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Δημητρίου.

Ο Γιώργος Δημητρίου εκτός από λαϊκό και αγαπητό παιδί στην ευρύτερη κοινωνία του νομού φρόντισε να στελεχώσει το πολιτικό του γραφείο στη Λ.Ειρήνης  στον 1ο Όροφο (εκεί στεγάζονταν τα γραφεία του τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Ντούσκα) με ικανά και άξια πρόσωπα που είναι δεδομένο ότι θα τον βοηθήσουν σε πολύ σημαντικό βαθμό.

Παρότι πρόκειται για νέους ανθρώπους, διαθέτουν πολιτική εμπειρία και πολιτική οξυδέρκεια, αφού έχουν θητεύσει σε πολιτικά γραφεία, έχουν επαφή με την τοπική κοινωνία και γνωρίζουν άριστα τις απαιτήσεις μιας προεκλογικής διαδικασίας.

Ο Μάκης, η Έφη και η Αντριάνα, είναι ασφαλώς “Δυνατά χαρτιά” για τον Γιώργο Δημητρίου που ρίχνεται στη μάχη για να πάρει ξανά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας. Και προς την παραπάνω κατεύθυνση υπάρχει μεγάλη πίστη!

1 σχόλιο για “Πρέβεζα-Εθνικές εκλογές-ΠΑΣΟΚ: “Δυνατά χαρτιά” για τον Γιώργο Δημητρίου”

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Εσύ ούτε που δουλεύεις.Ολη μέρα πίνεις καφέ και θες να βγεις βουλευτής να μας σώσεις;Τώρα σωθήκαμε.Αληθεια τα 300εκ που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ πως θα τα πληρώσετε;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα