Τετάρτη, 24/04/2024 | 12:25

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πρέβεζας

259 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/03/2023, 11:32 πμ | 0 σχόλια

Τον πολυδιάστατο και καθοριστικό ρόλο των γυναικών, ειδικά σε αυτήν την τόσο κρίσιμη για την κοινωνία περίοδο ανέδειξαν οι ομιλήτριες στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας, το βράδυ του Σαββάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Στην εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, αναφέρθηκε στις ίσες ευκαιρίες που δικαιούνται, υπογράμμισε τη σημασία που δίνει το Επιμελητήριο στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των γυναικών στον επιχειρηματικό στίβο και αναφέρθηκε στην γυναικεία Επιχειρηματικότητα η οποία έχει αναπτύξει σημαντική δράση.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος και ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νικόλαος Ζαχαριάς, ενώ διαβάστηκε και ο χαιρετισμός του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου, ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία και αναφέρθηκε στον ρόλο της γυναίκας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ενώ δεν παρέλειψε να εξυμνήσει τον αγώνα και την προσφορά της.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες από την Αγγελική Κωνσταντινίδη, υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ν. Πρέβεζας και εκπρόσωπο του ΕΕΔΕΓΕ, τη Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρο ΕΕΔΕΓΕ, την Χρυσή Ολυμπιονίκη και Αξιωματικό Π.Ν, Αθανασία Τζουμελέκα, την Προϊσταμένη ΔΥΠΑ πρώην ΟΑΕΔ Πρέβεζας Βησσαρία Ιωάννου, την Υπαστυνόμο Β’ υπηρετών στο Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας Χριστίνα Χρόνη, τη Συμβολαιογράφο Πρέβεζας Αγλαΐα Τριάντη, την αισθητικό, Κοσμητολόγο Ευδοκία Γκιόρτου και την Περιφερειακή Σύμβουλο Ηπείρου Αναστασία Σίμου – Τάσιου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο της Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα