Τετάρτη, 04/10/2023 | 16:37

Σύσσωμη η Πρέβεζα ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες για τις χαμένες ζωές των Τεμπών

604 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/03/2023, 2:10 μμ | 0 σχόλια
Μεγάλη κινητοποίηση σωματείων, επαγγελματιών, φορέων, μαθητών, συνταξιούχων και δεκάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πρέβεζα με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις στάσεις εργασίας, προκειμένου να εκφραστεί σύσσωμη διαμαρτυρία και να ζητηθεί πλήρης διαλεύκανση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Σημείο συνάντησης ήταν το παλιό ΚΤΕΛ με τους μαθητές και τις μαθήτριες να κρατούν λουλούδια, άσπρα και μαύρα μπαλόνια και πανό με συνθήματα που παρέπεμπαν στην τραγωδία των Τεμπών.
Ένα μεγάλο “γιατί” ακούστηκε από τα χείλη όλων των παρευρισκόμενων ζητώντας να χυθεί “άπλετο” φως στις σκοτεινές πτυχές του συμβάντος που οδήγησε στο θάνατο δεκάδες , νεαρά στην πλειοψηφία τους άτομα.
Μετά τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς ακολούθησε πορεία στη Λ.Ειρήνης και στην παραλία με τερματισμό στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων και την υπόσχεση ότι δεν θα υπάρξει εφησυχασμός έως ότου αποδοθούν εκεί που πρέπει οι ευθύνες.
Να σημειωθεί τέλος ότι μια ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, από σωματεία και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού Τομέα Πρέβεζας μπροστά από τη Θεοφάνειο, ζητώντας μεταξύ άλλων να αποδοθούν ευθύνες και καλώντας τον κόσμο σε διαρκή αγώνα για τη ζωή, ενώ ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.
ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα