Σάββατο, 20/04/2024 | 01:04

Πρέβεζα-25η Μαρτίου: Συνωστισμός στην… επισήμων, ζητείται αυτογνωσία ή να γίνει πιο… μεγάλη!

2655 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/03/2023, 1:35 μμ | 0 σχόλια

 

Είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε αναφορά στο θέμα, είναι όμως και η φορά που το σχολίασε ο κόσμος που παρακολούθησε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα περισσότερο έντονα από κάθε άλλη φορά!

Εξέδρα των… επισήμων μια… “πονεμένη” ιστορία και ο απλός κόσμος μουρμουρά. Στην εξέδρα των επισήμων να καθίσουν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, οι δύο βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, οι εκπρόσωποι ένστολων αρχών, κάποιοι αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί σύμβουλοι άντε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Οι υπόλοιποι που πάνε και δημιουργούν συνωστισμό; Οι υπόλοιποι που πάνε και δημιουργείται το αδιαχώρητο; Διαθέτουν αυτογνωσία; Θεωρούν ότι έχουν την ίδια εμβέλεια και το ίδιο πολιτικό εκτόπισμα με τους βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη, τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους;

Φορά το κουστούμι, ο κάθε προεδράκος, ο κάθε υποψήφιος και εμφανίζεται στην εξέδρα των επισήμων και καμαρώνει. . Φανταστείτε να πήγαιναν την 25η Μαρτίου όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Πρέβεζας και όλοι οι πρόεδροι στην εξέδρα των επισήμων, πόσο χειρότερη θα ήταν η κατάσταση.

Και εντάξει αφού ορισμένοι αισθάνονται τόσο … σπουδαίοι, μεγάλοι και τρανοί ας γίνει μεγαλύτερη η εξέδρα των επισήμων, να μη στριμώχνονται οι υπόλοιποι. Λίγη αυτογνωσία, λίγη επίγνωση της κατάστασης και λίγη ταπεινότητα ζητείται από ορισμένους…  Την ταπεινότητα την εκτιμά ο απλός κόσμος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα