Τρίτη, 23/04/2024 | 08:48

Πρέβεζα: Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Τζίμας-Θερμά συλλυπητήρια

3170 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/03/2023, 2:01 μμ | 0 σχόλια

 

Έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική μας κοινωνία και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους ο Θωμάς Τζίμας.

Έφυγε όρθιος, έφυγε περήφανος και ήταν από τους ανθρώπους που σπανίζουν. Καλοσυνάτος, ευγενικός, χαμηλών τόνων. Για μας ήταν ένας εξαιρετικός γείτονας.

“Ο Θεός και ο γείτονας” λέει ο θυμόσοφος λαός μας και πόσο δίκιο έχει. Το παράθυρό μου έχει θέα ακριβώς απέναντι, τον έβλεπα, ανταλλάσσαμε την καλημέρα μας, αλλά νομίζω ότι φεύγει γεμάτος από αυτή τη ζωή γιατί δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια.

Στη γειτονιά μας θα μείνει ένα κενό, αλλά ήταν τόσο καλός άνθρωπος που θα ζει μέσα από τις συζητήσεις όλων των ανθρώπων που τον εκτιμούσαν. Η οικογένειά του ήταν και είναι σαν δική μας οικογένεια.

Αγαπημένος του τόπος, το χωριό του η Καμαρίνα που δεν την άλλαζε με κανένα τόπο του κόσμου, εκεί θα είναι και η τελευταία του κατοικία.

Οργανωτικός σε όλη του τη ζωή ακόμα και για την τελευταία του κατοικία είχε μεριμνήσει. Ίσως να θέλησε να ξεκουραστεί.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στο χωριό της Καμαρίνας του Δήμου Πρέβεζας την Πέμπτη 23 Μαρτίου  και ώρα 15.00.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ελευθερία, στα παιδιά του Κώστα, Λαμπρινή και Γεωργία, στους συγγενείς και τους οικείους του.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα