Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:50

Η Σοφία Νικολάου αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

350 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/03/2023, 7:35 μμ | 0 σχόλια

Η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές καθώς αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου ειχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές». Η απόφαση αυτή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε παρθεί πριν το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κ. Νικολάου η απόφαση ελήφθη από την ίδια και την κοινοποίησε με επιστολή στη Νέα Δημοκρατία πριν από λίγα 24ωρα.

Η πρώην γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής θεωρεί πως η ΝΔ δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις εναντίον της από τον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες, υποστηρίζει, βασίζονται σε ένα κατασκευασμένο πόρισμα ενώ οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η ίδια έχει στα χέρια της όλο το πόρισμα του ΣΔΟΕ και άλλα στοιχεία που την αθωώνουν πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με απόσπασμα του πορίσματος του ΣΔΟΕ ,όπως δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, το Σώμα σημειώνει πως θα μπορούσε να έχει υπάρξει ζημιά στο Δημόσιο από απευθείας αναθέσεις για προμήθεια υλικού που έχει υπογράψει ως γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Μάλιστα το περιβάλλον της κ. Νικολάου επισημαίνει με νόημα ότι η εξέλιξη αυτή γίνεται σε μια στιγμή που η ΝΔ αποδέχεται να είναι υποψήφιος στα γαλάζια ψηφοδέλτια ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα